KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Wielbark oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z zawodem
Data publikacji: 2017-03-09
Lokalizacja: Wielbark (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wielbark, powiat: szczycie艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z zawodem
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wielbark
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szczycie艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycie艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycie艅ski
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.03.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w w charakterze 偶ywienia zbiorowego
ESPA艃A S.C. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2017-01-04 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2018-04-13 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
obs艂uga kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2017-08-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-06-26 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej,
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-07-31 - Zielonka (mazowieckie)
wymiana krokwi, deskowania, 艂at na dachu
ZAK艁AD REMONTOWO-BUDOWLANY DEKARSKO-BLACHARSKI KRZYSZTOF FRANIEL - 2018-07-24 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga sprz臋tu, urz膮dze艅 gastronomicznych, bie偶膮ca realizacja zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - W艂odawa (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 16-22
FABIO Sp贸艂ka z o.o. - 2016-03-22 - Czarnow膮sy (opolskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie kucharza,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-26 - Gniew (pomorskie)
kucharz zmianowy
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wieliczka (ma艂opolskie)
obs艂uga klient贸w, kontakt z chi艅skim zarz膮dem Sp贸艂ki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w wedlug receptur napisanych w j臋zyku bengalskim
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci reastauracji wed艂ug okreslonych standard贸w, estetyczne i eleganckie prezentowanie da艅, dba艂o艣膰 o najwy偶szy poziom swiadczonych us艂ug, nadzorowanie serwowanych da艅
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2016-07-04 - Tychy (艣l膮skie)
Naprawa samochod贸w.
Bogdan Ramenda TOP OPONY - 2017-10-18 - K臋ty (ma艂opolskie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂odpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszystkich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
praca na stanowisku kucharza pod nadzorem szefa kuchni
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "OMIX" Salnik Stanis艂aw - 2017-06-16 - Por臋ba (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
DBADNIE O PORZ膭DEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 DA艃, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
mile widziane do艣wiadczenie, orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci,miejsce pracy: Ostr贸w Wielkopolski
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "JA艢MIN" - 2016-12-12 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w. - Wynagrodzenie: 2000 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do 3 miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykszta艂cenie gastronomiczne (kucharz 偶ywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie do艣wiadczenie zawodowe. Mile widziane do艣wiadczenie przy pracy w sto艂贸wce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery I艂艂akowicz贸wny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przes艂a膰 poczt膮 na adres szko艂y (ul. Kazimiery I艂艂akowicz贸wny 13, 40-134 Katowice).
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZY艃SKIEGO - 2017-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie ciasta do wypieku pizzy. Pieczenie ciasta w piecu. Pobieranie surowc贸w do produkcji kulinarnej. Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrob贸w gotowych, surowc贸w. Przygotowanie i porz膮dkowanie stanowiska pracy po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Sierakowice (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- obs艂uga klienta- prace porz膮dkowe
ZUT-H "EKO-BUD" in偶. Eugeniusz Pogorzelski - 2017-12-20 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Praca w kuchni: przygotowywanie potraw: 艣niadania, obiad, kolacja) dla min. 100 os贸b. Sto艂贸wka szkolna, plac贸wka ca艂odobowa. Dwie zmiany, umowa o prac臋. Wynagrodzenie 1735z艂 brutto + premia + wys艂uga lat.Kontakt z pracodawc膮 tel. 71 798 68 84 w.110
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych nr 3 - 2016-06-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie przechowywaniem produkt贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Niedzica-Zamek (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniem, obs艂uga maszyn i urzadze艅 gastronomicznych niezb臋dnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, uk艂adanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)