KUCHARZ (NR OFERTY 132 DOP. ST. PRACY) Otwock oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (NR OFERTY 132 DOP. ST. PRACY)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
Data publikacji: 2017-06-04
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR OFERTY 132 DOP. ST. PRACY)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.06.2017
Data zako艅czenia pracy: 19.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia - Bar szybkiej obs艂ugi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.06.2017
Data dodania oferty pracy: 02.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 01.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, robienie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczeg贸艂owym uwzgl臋dnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Charakterystyka pracy: obs艂uga klienta, przygotowywanie pizyy, sa艂atek, hamburger贸w, zapiekanek, dbanie o stanowisko pracy, obs艂uga kasy fiskalnej. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
PIZZA BRAVIA MARTA MUSIOLIK - 2016-09-06 - Be艂k (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie), i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatur, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Nale偶yte zabezpieczenie artyku艂贸w spo偶ywczych dostarczonych do kuchni i prawid艂owe ich przechowywanie, 7. Realizowanie zasad Doberj Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, oraz zasad HACCP, 8. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszyskich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁臋czycy - 2018-07-24 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Gotowanie, wydawanie posio艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Stare Babice (mazowieckie)
kucharz
,,MTP GRYFICE" SP. Z O.O - 2017-05-11 - Rz臋skowo (zachodniopomorskie)
asystent nauczyciela klasy i asystent wychowawcy 艣wietlicy szkolnej
Szko艂a Podstawowa Nr 13 - 2017-03-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-29 - Zblewo (pomorskie)
kierowanie ci膮gnikiem rolniczym na placu budowy, praca w delegacji od poniedzia艂ku do pi膮tku
MONTEX ARKADIUSZ SAFANDOWSKI, JERZY G脫RSKI, ROMAN KUROPATWI艃SKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-06 - Unis艂awice (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-10-12 - Iwkowa (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie jad艂ospis贸w dla dzieci, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 kuchni i magazynu, odpowiedzialno艣膰 za HCCP
Przedszkole Niepubliczne Si贸str Urszulanek SJK - 2016-07-05 - Milan贸wek (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Kaliski" Pawe艂 Kaliski - 2018-01-10 - Rzepin (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie kuchni w czysto艣ci; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie - kucharz
Stacja Paliw L&W Zi贸艂kowscy Kamienica 艢l膮ska - 2016-05-02 - Kamienica (艣l膮skie)
w艂a艣cicwy dla stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, wesel
PA艁ACYK 艁膭KOMIN Krzysztof 艢miglak - 2017-07-11 - 艁膮komin (lubuskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporz膮dzonym jad艂ospisem oraz stosown膮 receptur膮, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czysto艣ci, porz膮dku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bia艂ymstoku - 2018-01-16 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Dbanie o magazyn i zatowarowanie. Uk艂adanie Menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w w o艣rodku rekreacyjno-wypoczynkowym
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Rutex" Wies艂aw Rutkowski - 2017-06-07 - Barcice (ma艂opolskie)
Kontakt osobisty,tel.507089861 lub e-mail: p.migacz (at) czarnygron.pl. Praca w kuchni hotelowej.
Czarny Gro艅 Sp. z o.o. sp.k. - 2015-12-14 - Rzyki (ma艂opolskie)
obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru, przyj臋cie towaru
KAROLINA(呕ABKA) BERNADETA KAPICA STRZELCE OPOLSKIE - 2017-05-18 - Strzelce Opolskie (opolskie)
- Sporz膮dzanie posi艂k贸w i punktualne ich wydawanie,- Porcjowanie, dekorowanie, wyka艅czanie sporz膮dzonych potraw,- Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych,- Zabezpieczenie surowc贸w i produkt贸w przed zepsuciem,- Wsp贸艂udzia艂 w uk艂adaniu jad艂ospis贸w,- Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi oraz dbanie o estetyk臋 ubioru,- Przestrzeganie wszystkich instrukcji dotycz膮cych obs艂ugi urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w pomieszczeniach kuchennych oraz na terenie O艣rodka Szkoleniowego KSSiP w D臋bem.
Krajowa Szko艂a S膮downictwa i Prokuratury O艣rodek Szkoleniowy - 2018-07-12 - D臋be (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obs艂uga klienta,prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
j.w
EUROWIOSE SP. Z O.O. - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad kuchni膮
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
10-18, udzia艂 w procesie produkcji, przygotowywanie posi艂k贸, obs艂uga maszyn niezb臋dnych do wykonywania ww. czynno艣ci
Bar PIERO呕EK - 2016-07-15 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu da艅 mi臋snych, rybnych oraz deser贸w. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa ABRO - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)