KUCHARZ Szczecin oferta pracy Wy偶sza Szko艂a Administracji PUblicznej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w2. Tworzenie menu, tworzenie listy zakup贸w3. Utrzymanie porz膮dku w kuchni oraz na sto艂贸wce4. Sprzeda偶 wydawanych posi艂k贸w z u偶yciem kasy fiskalnej
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Wy偶sza Szko艂a Administracji PUblicznej
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Marii Curie-Sk艂odowskiej 4, 71-332 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w2. Tworzenie menu, tworzenie listy zakup贸w3. Utrzymanie porz膮dku w kuchni oraz na sto艂贸wce4. Sprzeda偶 wydawanych posi艂k贸w z u偶yciem kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
GOTOWANIE, SMA呕ENIE, PIECZENIE, OBR脫BKA MI臉SA I WARZYW
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOK艁ADNO艢膯, SAMODYSCYPLINA, SYSTEMATYCZNO艢膯 I SAMODZIELNO艢膯 W PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obs艂uga kas fiskalnych i minimum sanitarne
Nazwa pracodawcy: Wy偶sza Szko艂a Administracji PUblicznej
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Marii Curie-Sk艂odowskiej 4, 71-332 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Marii Curie-Sk艂odowskiej
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej. Dwie zmiany: 8-16, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-07-23 - Mielec (podkarpackie)
refundacja -30- PRZYGOTOWYWANIE SUROWC脫W DO WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH, PRODUKCJA WYROB脫W GARMA呕ERYJNYCH
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Torzym (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w. Jedna zmiana, umowa na okres pr贸bny.Kontakt z pracodawc膮: 502 993 938
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe ANTYKI MSV sp. z o.o. - 2017-11-02 - Krobielowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biostwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (艣wi臋tokrzyskie)
Estetyka poda艅 potraw, samodzielno艣膰 na stanowisku, umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy w zespole.Praca na umow臋 o prac臋 w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagi艅ski - 2016-05-25 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sta艂a
DYM NA WODZIE - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRAKTYKA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEMPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA D艁USKA - 2018-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawid艂owe przechowywanie 偶ywno艣ci i sprzetu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie i w艂a艣ciwa obr贸bka surowc贸w przeznaczonych do sporz膮dzania posi艂k贸w, przygotowywanie posi艂k贸w w tym posi艂k贸w dietetycznych, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na poszczeg贸lne oddzia艂y
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Nowe Miasto nad Pilic膮 (mazowieckie)
Oferta sta偶u. Sporz膮dzanie potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w, porcjowanie, dekorowanie, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - 艁osice (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka produkt贸w
"PER艁A" sp贸艂ka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe Piotr R臋bisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, praca co drugi dzie艅
Abrakebabra 2 s.c. - 2017-08-28 - Wadowice (ma艂opolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
LOVE LIFE JOLANTA YASEEN - 2017-11-17 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
przygotowywanie bankiet贸w, da艅 kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (ma艂opolskie)
praca jako malarz
SZPITAL WOJEW脫DZKI W POZNANIU - 2017-10-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
kucharz/pomoc kuchenna (sushimaster)
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu.
Niepubliczne Przedszkole Aktywno艣ci Tw贸rczej Montessori Maria Dr贸偶d偶 ZAMECZEK - 2016-09-15 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Kra艣nik (lubelskie)
odpowiedni do stanowiska dodatkowe informacje:okres zatrudnienia 3 - 4 miesi膮ce praca w godzinach 7.00 - 15.00
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Ryszard Bocian - 2016-01-25 - Dziwna (zachodniopomorskie)
,zakres czynno艣ci: samodzielne przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach zgodnie z zam贸wieniami klient贸w, dbanie o jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestr贸w HACCP.zakres czynno艣ci: przyjmowanie zam贸wie艅 od klient贸w, dbanie o odpowiedni膮 ekspozycj臋 towar贸w, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat wa偶no艣ci towar贸w, produkt贸w, dbanie o w艂a艣ciwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
FAMILY PARADISE Sp. z o.o. - 2016-07-06 - Sominy (pomorskie)
-PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,-ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,-ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,-ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,-WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-07-27 - Siedliska (podkarpackie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni pakista艅skiej i indyjskiej, znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw, produkt贸w, kebab
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - 艁ask (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
Us艂ugi Turystyczne Izabela Buluk - 2018-04-23 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)