KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy OLYMP 3 - F&B Tomasz Waściński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu oraz ciepłych dań na bufet. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-21.
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OLYMP 3 - F&B Tomasz Waściński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z karty menu oraz ciepłych dań na bufet. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-21.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność gotowania, przygotowywania posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: OLYMP 3 - F&B Tomasz Waściński
danePracodawcy_nip: 6710012955
danePracodawcy_regon: 330267199
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Kiemliczów 9, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Kiemliczów
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2020
Data dodania oferty pracy: 22.06.2020
Oferta pracy ważna do: 28.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2808b8aee5c25c4d36a84f8a88446061
Podobne oferty pracy
pobieranie surowców do produkcji zgodnie z jadłospisem, wykonywanie obróbki wstępnej, ręcznej, termicznej i mechanicznej, wykonywanie potraw, przestrzeganie higieny produkcji, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, wydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2018-12-06 - Kończyce Małe (śląskie)
przygotowywanie dań gorącej kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kierowca samochodu ciężarowego
PETROTRANS Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Międzyrzecz (lubuskie)
- przygotowywanie potraw- planowanie tygodniowego MENU- wydawanie posiłków- obieranie i przygotowywanie warzyw.Miejsce pracy: Restauracja "Chicago" Zawiercie, ul. Sikorskiego 6
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2018-05-16 - Zawiercie (śląskie)
Obsługa klienta, obsługa magazynu nabiałowego, praca w niskich temperaturach, przyjmowanie i wydawanie zamówionego towaru.
Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego - 2018-01-05 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej (syczuańskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Łódź (łódzkie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie ciasta drożdżowego, zawijanie i rozkręcanie paczków do pizzy i rozkrecanie pizzy, obsługa pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta drożdżowego, przyrządzanie składników do wyrobu pizzy i innych dań z menu (kebaby, makarony), umiejetność wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulechów (lubuskie)
przygotowanie posiłków, zamówienia towaru, ustalanie menu, kontrola wydawanych posiłków
Firma Handlowa Henryk Ślęczka - 2017-06-06 - Wieliczka (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Brzesko (małopolskie)
Praca w kuchni, catering, przygotowywanie potraw, praca na 1/2 etatu, na dwie zmainy 12:00-16:00, 16:00-20:00, umowa na czas nieokreślony, miejsce wykonywania pracy, Wrocław ulica 9 Maja
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Lipsko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Jabłonna Majątek (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2016-05-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
- praca ze świeżymi produktami,- instruowanie innych pracowników (demi chef de partie, commis-chef i stażystów), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadzór nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwyżej jakości posiłków,- opieka nad towarem oraz chłodniami, nadzór nad zamówieniami,- codzienne przygotowywanie posiłków w restauracji á la carte oraz na bankiety,- udział w naradach dotyczących karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesięcznych inwentaryzacji, wykonywanie raportów
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie od przystawek do obiadów, desery, fachowa obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie w gastronomi, obsłudze klienta: 6 m-cy; znajomość kuchni ukraińskiej; znajomość jęz. ukraińskiego; zakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoji, deserów kuchni azjatyckiej, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranbie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-02-15 - Chojnice (pomorskie)
wypiekanie pieczywa i placków pita, przygotowywanie różnego rodzaju ciast zgodnie z recepturą, współpraca z innymi pracownikami, mile widziana znajomości języka tureckiego
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Wola Mrokowska (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie drobnych pomocy przy gotowaniu, mycie naczyń
Restauracja 3 Życzenia - 2017-06-21 - Brzeg (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)