KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ- JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ- JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań gorącej kuchni azjatyckiej.
Data publikacji: 2019-06-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań gorącej kuchni azjatyckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10.30-22.30
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ GORĄCEJ KUCHNI AZJATYCKIEJ- JAPOŃSKIEJ, KOREAŃSKIEJ, NEPALSKIEJ I TAJSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia azjatycka
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie- brak lub niepełne podstawowe; 4 lata doświadczenia zawodowego jako kucharz; znajomość kuchni azjatyckiej. Obowiązki: przygotowywanie dań gorącej kuchni azjatyckiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.06.2019
Oferta pracy ważna do: 19.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b9f5ec1b3c4328f2b3cb31a3743f593b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-05-02 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
kontrola towaru pod kątem zgodności zamówień z dostawą na podstawie specyfikacji bliskowschodniej
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o higienę i estetykę stanowiska pracy i otoczenia, obsługa urządzeń kuchennych, prowadzenie rejestrów wymaganych systemem HCCP, obróbka surowców
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Ustrzesz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2017-02-16 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
pomoc przy usł budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wincentów (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie dań, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o zaopatrzenie
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2018-04-09 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie masażów, nauka obsługi urządzeń służących poprawie kondycji fizycznej.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Ostrołęka (mazowieckie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2019-05-08 - Rydzyna (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2018-04-27 - Łomża (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-02 - Wardzyn (łódzkie)
obsługa kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjomalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisóów bhp, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości używanych produktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
-Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka,pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań,-Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą,-Dbałość o należyty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Zduńska Wola (łódzkie)
Obsługa klienta zgodnie ze standardami firmy, dobór oferty produktowej dopasowanej do potrzeb klienta z wykorzystaniem oferty sklepu oraza kanałów sprzedazy, dbanie o porządek i czystośc działy, wykładanie towaru zapewniające dostępność produktów dla klientów, zapewnienie prawidłowej ekspozycji oraz oznakowania towaru.
LEROY MERLIN POLSKA Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Kalisz (wielkopolskie)
Sprzedaz art. spożywczo- przemysłowych. Obsługa kasy fiskalnej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Sławomir Domaszk - 2017-05-02 - Unichowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Mroków (mazowieckie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymywanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie w zawodzie; książeczka sanepidu - mile widziana; zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń kuchennych, utrzymanie w porządku i czystości pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OPOKA" W GLIWICACH - 2019-01-31 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dbałość o czystość i porządek. Przygotowywanie karty, przepisów i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
Obsługa sklepu internetowego; poszukiwanie odbiorców zagranicznych oraz hurtowych w kraju
SMALLBIG S.C. - 2016-05-04 - Grzebienisko (wielkopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u chińskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowanie prostych potraw dostępnych w menu kawiarni,- sporządzanie artystycznych kaw, obsługa ekspresu do kawy,- sprawna i profesjonalna obsługa klientów,- utrzymanie wzorowej czystości stanowiska pracy,- dbanie o wysoką jakość wykonywanych usług.Praca w BAJKA CAFE, ul. Mireckiego 13A, Mińsk Mazowiecki.
ŚWIAT ODKRYWCÓW Ilona Karpińska, Aneta Krzymowska s.c. - 2017-10-06 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy oraz warzyw, krojenie niezbędnych warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
1. Praca na stanowiskach operatora maszyn/automatów lakierniczych lub linii produkcyjnych, przygotowywanie/ uszlachetnianie części samochodowych lub prace pomocnicze (dowożenie/prace transportowe artykułów na terenie firmy).2. Wykonywanie produkcyjno-technicznych zadań związanych z procesem produkcyjnym zgodnie z ustalonym planem produkcyjnym i normami jakości.3. Wypełnianie odpowiednich dokumentów związanych z wykonywanymi czynnościami zgodnie z obowiązującymi procedurami.Aplikacje proszę przesyłać na adres praca.jastrzebie (at) gotec-group.com w formacie pdf lub w formie papierowej na adres korespondencyjny pracodawcy.
"Gotec Polska" Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Jastrzębie (kujawsko-pomorskie)