KUCHARZ Sopot oferta pracy SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i dietami. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym po 12 godzin dziennie od 7:30 do 19:30.
Data publikacji: 2020-09-17
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i dietami. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym po 12 godzin dziennie od 7:30 do 19:30.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 8
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe w zbiorowym żywieniu.
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT
danePracodawcy_nip: 5851342944
danePracodawcy_regon: 000308235
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Chrobrego 6/8, 81-756 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Sopot
danePracodawcy_kodPowiatu: 2264
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sopot
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934783
Ulica pracodawcy: Chrobrego
Numer budynku pracodawcy: 6
danePracodawcy_nrLokalu: 8
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 17.09.2020
Oferta pracy ważna do: 19.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1fa3708f663a3c4e6e6a6aa547a69dbf
Podobne oferty pracy
Organizacja i nadzór podległego personelu, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie min 5 lat w zakładach żywienia zbiorowego. Miejsce wykonywania pracy LUBKOWO gm. Krokowa.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ w Lubkowie - 2017-06-12 - Lubkowo (pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
umiejetność przygotowywania dań garmażeryjnych i posiłków z karty menu, dbanie o czystośc i porzadek na stanowisku pracy
DMT Tomasz Kawa - 2018-08-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
- gotowanie całodziennych posiłków dla gosci
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Jurata (pomorskie)
Obsługa artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Katarzyna Cyza-Gałkowska CREATIV - 2018-03-14 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kurdyjskich, cięcie kebabu oraz jego przygotowywanie, obsługa urządzeń gastronomicznych. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny system czasu pracy, cały tydzeń w godz. 8:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-11-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
Brak danych
Kronospan HPL Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Pustków-Osiedle (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Narol (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc kucharzowi
LOGO-LIFT STANISŁAW GOŚ - 2020-10-14 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wola Mrokowska (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
montaż instalacji wentylacji mechanicznej z odzyskaniem ciepła "REKUPERACJI", rozkładanie przewodów wentylacyjcnych i monta. Kucie otworów, wiercenie otworów w stropie żelbetonowym, serwis i montaż centrali wentylacyjnych i odzyskiem ciepła.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Somonino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2018-07-02 - Zamość (lubelskie)
mechaniczne i ręczne wykaszanie rowów
Wojewódzki Zarząd Melioracji i Urządzeń Wodnych w Warszawie Oddział w Ostrołęce - 2017-03-07 - Ostrołęka (mazowieckie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Radomsko (łódzkie)
PRODUKCJA MEBLI TAPICEROWANYCH
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA "GENPOL" MATEUSZ HODYAS - 2018-09-04 - Grębanin-Kolonia Druga (wielkopolskie)
wg.wniosku
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej.Praca w godz.: 12-20. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie dań kuchni marokańskiej, dań z soczewicy, tażin, kuskus
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łowicz (łódzkie)
sporządzanie posiłków i praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-06-27 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Całokształt zagadnień związanych z pracą na kuchni w charakterze kucharza.
18 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2020-09-11 - Rozewie (pomorskie)