KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Bielsk Podlaski oferta pracy TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
Data publikacji: 2020-05-14
Lokalizacja: Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pracodawca: TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 112 lok.1, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2003
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 31.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana znajomość specyfiki kuchni tureckiej, umiejętność przygotowania potraw kuchni tureckiej, min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku w ostatnich 12 miesiącach
Nazwa pracodawcy:
TURKISH KING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5432188533
danePracodawcy_regon: 385985629
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 112 lok.1, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: bielski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2003
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bielsk Podlaski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922685
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 112 lok.1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 15.05.2020
Oferta pracy ważna do: 04.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c31e15a58acbc7485449394cbf79792e
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
sprzarządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe; badania sanepidowskie; przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów, udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-04-17 - Gliwice (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Siemkowice (łódzkie)
Miksowanie i wykonywanie soków warzywnych i owocowych
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie surowców do produkcji pierogów , lepienie pierogów ,realizacja zamówień klientów restauracji. Aktualna książeczka zdrowia Sanepid.PRACA WG GRAFIKU - GODZINY: 6-14 / 8-16 /10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2019-09-30 - Łódź (łódzkie)
-
Hotel Wolin Elbast sp.z o.o. - 2016-02-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Aktywne pozyskiwanie klientów i użytkowników e-usług biznesowo-społecznościowych służących do promocji , reklamowania , pozycjonowania firm, produktów i usług na www.firmbook.eu
FIRMBOOK BC - 2017-07-25 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-05-18 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup oraz na uroczystości okolicznościowe.
JOLANTA BOGATSU ZAGRODA GRABOWNICA, OŚRODEK EDUKACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2018-04-23 - Grabownica (dolnośląskie)
sprzedaż art. mięsno-wędliniarskich, zamawianiu towaru, obsługa kasy fiskalnej
SMAK SERWIS Sp. z o.o. - 2015-12-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI HISZPAŃSKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO JAKO KUCHARZ KUCHNI HISZPAŃSKIEJ, PRACA WG GRAFIKU W GODZINACH 11.00-23.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,00 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z pieca TANDOOR, praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca w grupie, praca wymaga zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.100 h , dyspozycyjność 10-24miejsce pracy: Wrocław, ul. KiełbaśniczaSala G
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-10-04 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.Praca w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy.Miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy Jalapeno s.c. (Express Oriental - Pasaż Grunwaldzki).
JALAPENO BEATA JANKIEWICZ DARIUSZ WALOSZCZYK S.C - 2020-06-10 - Wrocław (dolnośląskie)
/.
DOS PATOS Cichoccy Spółka Jawna - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Pracownik ds. handlowych
COPYTEC Marcin Ramian - 2017-07-21 - Tarnów (małopolskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2018-08-24 - Dębica (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Centrum Konferencji i Rekreacji GEOVITA w Lądku-Zdroju - 2020-02-03 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminami, przechowywanie żywności, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Maków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa klienta na parkingu, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości na parkingu
FHU "TK" Tomasz Kapka - 2017-04-24 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)