KUCHARZ Rozewie oferta pracy 18 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Ca艂okszta艂t zagadnie艅 zwi膮zanych z prac膮 na kuchni w charakterze kucharza.
Data publikacji: 2020-09-11
Lokalizacja: Rozewie (pomorskie)
Pracodawca: 18 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Garnizonowa, 84-104 Rozewie, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Ca艂okszta艂t zagadnie艅 zwi膮zanych z prac膮 na kuchni w charakterze kucharza.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rozewie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2211
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Sta偶 pracy w gastronomii 2 lata
Nazwa pracodawcy: 18 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
danePracodawcy_nip: 5882404534
danePracodawcy_regon: 222106502
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 277, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: wejherowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2215
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wejherowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934984
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 277
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 11.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 10.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c2a058e7447d27cae9d336758026205e
Podobne oferty pracy
Praca w sto艂贸wce studenckiej
FUNDACJA ZESPO艁U PIE艢NI I TA艃CA "KRAKUS" - 2016-01-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z do艣wiadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-02-29 - 艢wierklany G贸rne (艣l膮skie)
Zgodnie z za艂膮czonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Mil贸wka (艣l膮skie)
Produkcja i wypiek pizzy.
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-04-04 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋. pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu da艅, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, owoc贸w na p贸藕niejsze potrawy, dba艂o艣膰 o utrzymanie porz膮dku, o czysto艣膰 w pomieszceniach kuchennych, pomoc szefowi kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom.
Centrum Handlowe "PANORAMA" M. Grzybowska w Ciechanowie - 2017-11-24 - Ciechan贸w (mazowieckie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posi艂k贸w wed艂ug przepis贸w oraz zgodnie ze sztuk膮 kilinarn膮
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa S贸l (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialno艣膰 za produkcj臋, odbi贸r towaru z magazynu; umowa na 6 miesi臋cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kszta艂cenia Praktycznego - 2017-09-26 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musia艂 - 2017-04-05 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
##zakres##
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2018-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Pleszew (wielkopolskie)
prowadzenie spraw biurowych, sk艂adanie ofert handlowych, obs艂uga rynku zbytu, obs艂uga sklepu internetowego, inwentaryzcje
LOVELY DREAMS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-09-05 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅 nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szyd艂owski - 2016-09-27 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNO-US艁UGOWE "J臉DRZEJEK" IWONA J臉DRZEJEK - 2016-02-15 - Kisielnica (podlaskie)
Blacharz - Dekarz
"MAXI - DOM" Jaros艂aw Karpowicz Alfred Kosi艅ski S. C. - 2018-01-11 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu.
Restauracja PIZZERIA HIT - 2016-07-04 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wynagrodzenie 18 z艂/h
VASPOL SP. Z O.O. - 2017-04-19 - Wioska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w zakresie 偶ywienia zbiorowego, wydawanie posi艂k贸w, organizacja pracy kuchni, dbanie o czysto艣膰 w kuchni i zapleczu, dbanie o w艂a艣ciw膮 obs艂ug臋 sprz臋tu znajduj膮cego si臋 w kuchni.
Przedsi臋biorstwo Uzdrowisko Ciechocinek S.A. - 2018-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z normami i procedurami, dba艂o艣膰 o jako艣膰 potraw.
Co艂okidzi i Wsp贸lnicy Lipiany Po艂udnie - 2015-12-11 - Lipiany (dolno艣l膮skie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2017-09-20 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
produkcja pizzy i innych da艅 od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
- Sk艂adowanie, przyjmowanie i wydawanie produkt贸w do i z magazynu, dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe rozmieszczenie towar贸w, utrzymanie porz膮dku w magazynie.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane -> istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidu. Umiejetnos膰 pracy w zespole. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (Tel. 32-677-50-02, 501-135-637) w godzinach 7:00-16:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Obroki 130, 40-833 Katowice).
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA Z.KWIECI艃SKI, P.CIEMPKA - 2019-08-29 - Katowice (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W pi膮tki i soboty po偶niejsza godzina rozpocz臋cia pracy- w贸wczas zako艅czenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej zgodnie z histowyczn膮 tradycj膮
ISTANBUL Agnieszka Paluch ul. B. Chrobrego 13F, Strzelce Kraj. - 2017-03-03 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
- Przygotowywanie, wyko艅czenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 z艂/brutto - wynagrodzenie zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz do bufetu
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-08-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- przygotowywanie surowc贸w do produkcji,- przygotowywanie potraw gotowych w zak艂adzie pracy.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE BEA BEATA BIERNACIK - 2018-09-20 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
Karol Walendowski - 2020-08-20 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-09-13 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - GLIWICE - 2017-12-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)