KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie surowców do produkcji,- przygotowywanie potraw gotowych w zakładzie pracy.
Data publikacji: 2018-09-20
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Michała Kleofasa Ogińskiego 1B, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie surowców do produkcji,- przygotowywanie potraw gotowych w zakładzie pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Michała Kleofasa Ogińskiego 1B, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Michała Kleofasa Ogińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2018
Oferta pracy ważna do: 05.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2018-07-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie potraw, opracowywanie receptur dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Praca na kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-01-12 - Hrubieszów (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I DESERÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków,obróbka warzyw, utzrymanie czystosći i porządku w kuchni
"LEŚNA" S. C. JOLANTA KARPIŃSKA, EWA WIŚNIEWSKA - 2018-09-24 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sprzątanie apartamentów (pokoje, łazienki, kuchnie) biur, odkurzanie korytarzy, sprzątanie części wspólnych oraz pomieszczeń wspólnych, mycie szklanych płaszczyznmiejsce pracy: Wrocław,ul. Gwiździstapraca zmianowa w godzinach 6:00-20:00, 168 h w miesiącusala B
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków typu kebabobsługa gościutrzymanie miejsca pracy w czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-07-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
gotowanie, przyrządzanie posiłków
LENIWA BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-25 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-11-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2018-08-21 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)
Transport towarów na terenie kraju. Załadunek oraz rozładunek, nadzorowanie czynności załadunkowych i rozładunkowych, prowadzenie dokumentacji przewozowej, obsługa codzienna pojazdu.
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Gręzów (mazowieckie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
"OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O. - 2017-11-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-02-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni - przygotowywanie posiłków.
FIRMA WIELOBRANŻOWA "START" FORMELLAFILIP - 2017-10-03 - Kartuzy (pomorskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni w restauracji
FIRMA "MARLEJ" S.C. MARTA RZEPKA, SŁAWOMIR KULA - 2016-07-01 - Leżajsk (podkarpackie)