KUCHARZ ŻYWIENIA ZBIOROWEGO Kraków oferta pracy FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Stanowisko: KUCHARZ ŻYWIENIA ZBIOROWEGO
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca w stołówce studenckiej
Data publikacji: 2016-01-28
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 15, 30-059 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w stołówce studenckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŻYWIENIA ZBIOROWEGO
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Data zakończenia pracy: 30.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Samodzielność
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.01.2016
Data dodania oferty pracy: 26.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2016
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z karty menu.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamość (lubelskie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Praca w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności,Wielozmianowy rozkład czasu służby,
Zakład Karny w Dublinach - 2015-12-01 - Dubliny (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie własnych posiłków typu domowego. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY.Godzina zakończenia pracy: 22:00Praca na czas określony: 2 LATA
HAWARY HUSSEIN LUXOR - 2017-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
- praca w kuchni
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2015-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Praca przy przyjmowaniu i wydawaniu towarów.
Florek Plast Andrzej Florek - 2017-09-19 - Pękanino (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz / obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Zaleskie (pomorskie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków dla pracowników
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie ciast, dań do wydania, sałatek, sosów. Obsługa kasy fiskalnej. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgłobice (małopolskie)
wynikający ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiatów (lubuskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z otrzymaną recperturą (owoce morza). Praca na umowę zlecenie, 150 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do piatku w godz. 10:00-22:00. Proponowany okers wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
przyrządzanie:hommos,falafel,koffta,soczewica,kebab arabski,doświadczenie min.2 lata,prawo jazdy kat ,znajomość j.arabski komunikatywny,j.angielski podstawowy,j.polski podstawowy
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Białobrzegi (mazowieckie)
wg stanowiska
Jahns Sp. z o.o. Międzychód - 2017-02-17 - Mierzyn (wielkopolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-06-06 - Tczew (pomorskie)
Kucharz, pierwsza umowa na okres próbnym, następna na czas określony
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-12-20 - Łąka (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Telefoniczny kontakt z Abonentami nc+ w celu przedłużenia umowy, dosprzedaż usług dodatkowych, realizacja celów zgodnie z wyznaczonymi wskaźnikami sprzedaży, jakości oraz efektywności. Wynagrodzenie podstawa 2500 zł + stałe dodatki i premie oraz prywatna opieka medyczna, karta Mulisport, pakiet telewizyjny - zestaw nc+. Praca wgodz. 8:00 - 21:00
ITI Neovision S.A. - 2017-10-04 - Kraków (małopolskie)
Zgodny
Restauracja "Rynek 21" Dominika Kucharska - 2017-03-29 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FHU MAK Małgorzata Kasperska-Babik - 2016-09-01 - Otwock (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-24 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywaniedań z kuchni marokańskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
Wymagane 3 mies. doświadczenie w przygotowywaniu dań kuchni ukraińskiej: lepieniu pielmeni, kreplachów oraz charotesu według oruginalnej receptury ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań kuchni polskiej i kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca. Produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Nowe Żabno (lubuskie)