KUCHARZ Zamość oferta pracy ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2018-07-02
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 100, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2018
Data zakończenia pracy: 16.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
turecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowemile widziane.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Partyzantów 100, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 100
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.07.2018
Oferta pracy ważna do: 16.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wyjazdy oraz praca w warsztacie w siedzibie firmy.
"Antonio & Stanley - Kłosowski" Antoni Kłosowski - 2016-07-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków w kuchni
HOTEL RESTAURACJA SPÓŁKA CYWILNA LEONIA PIWOWAR MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR SARA PIWOWAR - 2017-11-24 - Busewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 2100 zł brutto + premia od 300 zł do 700 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej w piecu tandori
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni hinduskiej. kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Płońsk (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Radomsko (łódzkie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków śniadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Grądy (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (małopolskie)
układanie kostki brukowej na terenie powiatu starachowickiego i okolic
Wiesław Mikos - 2018-02-14 - Ambrożów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
"PUCHALSKI" Sp. z o.o. w Ciechanowie - 2017-11-18 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
KAR-BIS Lucjan Karwowski - 2016-06-07 - Grajewo (podlaskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
- przygotowywanie dań dla gości
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "BROKER" Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Borzechowo (pomorskie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa klientów w bazie
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesięcu, dyspozycyjność caly tydzień, w godz. 8:00-16:00 (okresie późniejszym istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę). Proponowany okers wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie prostych posiłków i produktów do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
zabiegi
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
1) Utrzymanie należytek czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych 2) Porcjowanie i wydawanie posiłków 3) Przestrzeganie przepisów BHP i terminów badań okresowych 4) Przygotowywanie posiłków przy użyciu art. spożywczych wydanych do kuchni 5) Wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni
NOTÓWKA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Wiartel (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie menu i posiłków według potrzeb i karty- dbanie o porządek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-05-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Stałe monitorowanie poprawności dekretowania dowodów księgowych w zakresie obrotu składnikami majątkowymi, bieżące prowadzenie czynności kontrolnych nowo przyjętych środków trwałych w systemie informatycznym, kontrola prawidłowości naliczania amortyzacji przed miesięcznym księgowaniem umorzenia, kontrola przypisania grupy kosztów rodzajowych w realizowanych zakupach i wydaniach z magazynu, kontrola nad prawidłowością rozliczenia różnic inwentaryzacyjnych w księgach rachunkowych, wprowadzanie do programu SAP zobowiązań, archiwizowanie oraz znakowanie dowodów księgowych.
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-01-17 - Białystok (podlaskie)
- Przygotowywanie dań kuchni ormiańskiej, ukraińskiej. Fast food.- Wynagrodzenie: 3491,97 zł/brutto (2500 zł netto). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanepidowska. Doświadczenie w gastronomii. Kontakt telefoniczny (799-990-751) w godzinach: 9:00-18:00.
Krist Gyangilyan - 2018-02-26 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej według tradycyjnych potraw, układanie menu, czytanie receptur. Składanie zamówień za granicą. Dbanie o porządek i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
obsługa kadrowo-płacowa, pomoc w księgowości, obsługa sekretariatu i inne prace biurowe
ECS CABLE PROTECTION SPÓŁKA Z O. O. - 2016-11-14 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)