KUCHARZ/KUCHARKA Zakrzów oferta pracy Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o kuchnie, odbieranie towaru. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia).
Data publikacji: 2019-09-12
Lokalizacja: Zakrzów (małopolskie)
Pracodawca: Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-145 Zakrzów 264, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o kuchnie, odbieranie towaru. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zakrzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stryszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, wymagane doświadczenie w gastronomii, chęć do pracy
Nazwa pracodawcy:
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna "CHEŁM" w Stryszowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
34-146 Stryszów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Stryszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stryszów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2019
Oferta pracy ważna do: 10.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d928739df2ba03cde5281c5108481f6d
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Opracowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z ustaloną kartą dań oraz wytycznymi szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sierpc (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA ZLECEŃ SERWISOWYCH - NAPRAWA I KONSERWACJA SPRZĘTU FIRMY APPLE
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-08-29 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowywanie posiłków dla kieltów restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Częstochowa (śląskie)
Kompletowanie zamówień na magazynie, praca ze skanerem, dbałość o czystość miejsca pracy.
OTTO WORK FORCE SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-01 - Zakroczym (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw japońsko-koreańskich.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wrocław (dolnośląskie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
wybór surowców , przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Obsługa maszyn oraz narzędzi pracy, obróbka cieplna warzyw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SŁONECZNA POLANA" ANDRZEJ GĘBICKI - 2016-11-04 - Włodzimierzów (łódzkie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-11-09 - Gorlice (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU
kontakt przez OHP - 2018-08-31 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłów w kuchni szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 10 - 2019-08-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- gotowanie potraw (praca w restauracji)
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Krosno (podkarpackie)
w/g stanowiska
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych - 2019-02-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań,półproduktów oraz menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej,zamawianie towarów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-10-18 - Otwock (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
x
NAPRZÓD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-08 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Witaszyce (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza
Sztamfer Rafał Szymczak - 2019-07-09 - Pszczyna (śląskie)