KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie da艅 oboadowych po nadzorem szefa kuchni (kuchnia polska). Ptaca na umowe zlecenie, dyspozycyjno艣膰 od poniedzia艂ku do soboty, w godz. 6:00-14:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 10.03.2020r. - 10.03.2021r. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie da艅 oboadowych po nadzorem szefa kuchni (kuchnia polska). Ptaca na umowe zlecenie, dyspozycyjno艣膰 od poniedzia艂ku do soboty, w godz. 6:00-14:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 10.03.2020r. - 10.03.2021r. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 18 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie i sta偶 pracy bez znaczenia; umiej臋tno艣膰 radzenia sobie w kuchni
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 05.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?47b93bd9c6c28348ff58e3b0410a4780
Podobne oferty pracy
Przyrz膮dzanie potraw da艅 obiadowych, potraw kuchni w艂oskieju, makaron贸w, pizzy, dbanie o czysto艣膰 stanowiska
PHUG "MARIO" - 2018-04-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, opracowywanie nowych da艅 i jad艂ospis贸w wed艂ug receptur i przepis贸w kuchni chi艅skiej.
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA STEFAN STASIO艁EK - 2016-06-10 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJ WG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA, STAWKA ZA GODZIN臉 15,00 Z艁 BRUTTO/H
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-04-30 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Administrowanie strony internetowej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Sieradz (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 06.00 - 14.00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni ukrai艅skiej; dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy.Praca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
Prace budowlane
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Dzietrzniki (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w w karczmie regionalnej.Praca w godzinach 9-17.
Zbigniew S艂owik HIT-CAR, Karczma u Wojtk贸w, DESIGN MEBLE - 2019-02-01 - Jazowsko (ma艂opolskie)
wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-01 - Pie艅ki (mazowieckie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-01-21 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Dom Dziecka Nr 2 Zwierzyniec - 2018-09-11 - Zwierzyniec (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-03-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Podczas trwania budowy wsp贸艂praca z pionem Realizacji Inwestycji w zakresie:- opiniowanie rozwi膮za艅 technologicznych,- udzia艂 w opiniowaniu P&ID, PLD z punktu widzenia poprawno艣ci uruchamiania, normalnej eksploatacji, zatrzymania i przygotowania urz膮dze艅 do remontu,- analiza funkcjonowania system贸w bezpiecze艅stwa w r贸偶nych scenariuszach operacyjnych, (ESD shutdown logic),- opiniowanie i udzia艂 w odbiorach system贸w,- udzia艂 w pr贸bach krytycznych urz膮dze艅 u producenta (FAT Factory Acceptance Test),- udzia艂 w zakresie opracowa艅 niezawodno艣ci urz膮dze艅 (RAM Reliability Asset Management),- udzia艂 w zespo艂ach oceny ryzyka zwi膮zanych z rozwi膮zaniami projektowymi,- udzia艂u w pracach Zintegrowanego Zespo艂u Rozruchowego (Integrated Commissioning Start-up Team),- udzia艂 w przygotowaniu instrukcji z zakresu AKPiA oraz organizacji struktur Departamentu produkcji i UR.Na etapie Eksploatacji:- monitoring i optymalizacja uk艂ad贸w sterowania instalacji. Monitoring i optymalizacja systemu alarm贸w procesowych. Alarm Management). Konfiguracja, nadz贸r i tuning systemu APC (Advanced Process Control), - tworzenie aplikacji / standard贸w dla system贸w klasy DCS/PLC, SCADA,- analiza sygna艂贸w 藕r贸d艂owych w logikach systemu ESD, - przeprowadzanie analiz efektywno艣ci proces贸w technologicznych , symulacji zmian oraz identyfikacja obszar贸w wymagaj膮cych optymalizacji, - monitoring oraz diagnozowanie pracy urz膮dze艅 AKPiA w zakresie poprawno艣ci wskaza艅 i odczyt贸w przetwornik贸w i pracy zawor贸w, - prowadzenie okresowych przegl膮d贸w system贸w bezpiecze艅stwa i alarmowania,- nadz贸r nad powierzon膮 dokumentacj膮 produkcyjn膮, - analizowanie przyczyn stwierdzonych zak艂贸ce艅 w procesie technologicznym, ustalanie sposob贸w zapobiegania tym zak艂贸ceniom oraz ograniczania ich skutk贸w, - dostarczanie informacji niezb臋dnych do budowy oraz aktualizacji modeli instalacji technologicznych w narz臋dziach informatycznych do optymalizacji i harmonogramowania produkcji (opcja), - udzia艂 w organizowaniu szkole艅 z wykorzystaniem symulator贸w OTS, - nadz贸r nad realizacj膮 wymaga艅 polityki jako艣ci, polityki 艣rodowiskowej, polityki bhp oraz zada艅 wynikaj膮cych z procedur i instrukcji obowi膮zuj膮cych w zakresie realizowanych obowi膮zk贸w
PDH POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-07-26 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-20 - Zag贸rz (podkarpackie)
zapoznanie z miejscem pracy, dobieranie fryzur i kolor贸w do typu urody, dobieranie kosmetyk贸w, czesanie i strzy偶enie
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - 艁osice (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, sporz膮dzanie i podawanie posi艂k贸w m艂odzie偶y mieszkaj膮cej w Bursie; okres pr贸bny 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych w S艂upsku - 2019-07-17 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie potraw dla klient贸w
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-12-09 - Muczne (podkarpackie)
praca na kuchni hotelowej, przygotowywanie posi艂k贸w, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego
DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O - 2018-01-08 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie obiad贸w i deser贸w dla wychowank贸w, sporz膮dzanie jad艂ospisu, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu posi艂k贸w, dbanie na bie偶膮co o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i p.po偶
DOM DZIECKA IM. JANUSZ KORCZAKA - 2019-11-13 - Lublin (lubelskie)
.Przygotowanie posi艂k贸w
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-06 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej, przestrzeganie przepis贸w BHP obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawc臋 w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci z przedszkola i 偶艂obka, dbanie o porz膮dek.Miejsce pracy: Kie艂cz贸wKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 501-508-578Oferta pracy znajduje si臋 w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kie艂cz贸w (dolno艣l膮skie)
pryzgotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - K艂anino (pomorskie)
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czysto艣c pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Go艣ciniec Anna Lipi艅ska - 2016-04-18 - Pra偶mowo (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶 towaru
NEOFARM - Delikatesy Centrum w Bodzechowie - 2017-10-09 - Bodzech贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie produkt贸w i wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zambr贸w (podlaskie)