KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Data publikacji: 2020-12-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7272798895
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
danePracodawcy_nrLokalu: 102A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 07.12.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?829db6179e41e77139db7e53f451e3ba
Podobne oferty pracy
naprawa samochodów osobowych i dostawczych
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Obora (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolnośląskie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obsługa traka taśmowego. Praca na terenie woj. podkarpackiegoWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF. 16 624 16
BULIŃSKI BOGUSŁAW - ZAKŁAD BUDOWLANO-KONSERWATORSKI "ARKADY" - 2017-09-29 - Jarosław (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Realizacja zamówień, przygotowywanie imprez, przygotowywanie potraw dostępnych w menu lokalu
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-03-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy w domu opieki
ELMED Elżbieta Borodycz - 2016-08-10 - Skoroszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2017-12-20 - Suchoraba (małopolskie)
* wykonanie potraw* dbałość o surowce* przestrzeganie przepisów BHP* dbanie o czystość
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2019-03-12 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw. Ustalanie karty dań. Przygotowywanie dań z karty menu. Przygotowywanie sushi.
Food Studio Paweł Winiszewski - 2015-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2019-02-26 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie. Praca w weekend
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie zawodowe - warunek niezbędny; umiejętność obsługi kas fiskalnych; mile widziana obsługa lottomatu; książeczka sanepidu; trzy zmiany; cały etat z możliwością pracy na 1/2 etatu; miejsce pracy: Knurów (sklep ŻABKA)
BETI Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe BEATA KOCISZEWSKA - 2016-03-30 - Knurów (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pełna obsługa gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zamówienia towaru, remament
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
BEATA TUSZYŃSKA - FRESHMARKET - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie posiłków; obsługa kasy fiskalnej; przyjmowanie należności od klientów; przyjmowanie od klientów zwracanych naczyń.Praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
wg.umowy
kontakt przez PUP - 2020-11-26 - Karlino (zachodniopomorskie)
Porcjowanie mięsa, produkcja kiełbas, przestrzeganie procedur HACCP, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
AUCHAN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-07-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni arabskiej i przypraw arabskich, korzystanie z oryginalnych receptur arabskich.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Kraszewo (mazowieckie)
Branża: produkcja mrożonych dań gotowych.Prace związane z produkcją mrożonek i garmażu oraz przygotowanie do załadunku towaru.
GASTRONOMIX-OAZA - 2018-01-16 - Rąbień (łódzkie)
Czynności związane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia.
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2018-07-27 - Kozarze (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Zduńska Wola (łódzkie)