KUCHARZ Oborniki oferta pracy Firma Us艂ugowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Ka藕mierczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dost臋pnych w menu firmy
Data publikacji: 2016-01-07
Lokalizacja: Oborniki (wielkopolskie)
Pracodawca: Firma Us艂ugowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Ka藕mierczak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 9, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dost臋pnych w menu firmy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
brutto / do uzgodnienia, stawka godzinowa ok. 9-10 z艂 netto/ godzin臋
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Oborniki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: obornicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Oborniki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.01.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Dyspozycyjno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Odpowiedzialno艣膰 , samodzielno艣膰
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: ch臋ci do pracy
Nazwa pracodawcy:
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Ka藕mierczak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Obornikach
Adres pracodawcy:
Zamkowa 9, 64-600 Oborniki, powiat: obornicki, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : od 12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: obornicki
Gmina pracodawcy: Oborniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Oborniki
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Obornikach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 08.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
realizacja spotka艅 umawianych przez dzia艂 CALL CENTER
PROGRESS ACTIV Sp. z o.o. w Rzeszowie - 2016-05-09 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"GO艢CINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA A膯IMOVI膯 - 2017-01-23 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
pracownik w kuchni, praca w sto艂贸wkach na wiertniach (ca艂y kraj)
1."BAR" WOJCIECH BAKALARCZYK 2. RUCHOME PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE - 2015-09-07 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka warzyw i owoc贸w, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - W艂odawa (lubelskie)
przyrz膮dzanie da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym-kuchnia wietnamska. Przyrz膮dzanie potraw wietnamskich, azjatyckich.
"VAN HAU" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Bytom (艣l膮skie)
Praca w kuchni
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Sp贸lka Cywilna - 2016-02-02 - Parz臋czew (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (艂贸dzkie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprzeda偶 ciasta, pieczywa, obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego, praca w godzinach 7 - 15.00, 13.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczy艅 i sprz臋t贸w kuchennych, obr贸bkawst臋pna surowc贸w s艂u偶膮cych do przygotowywania posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniu bloku 偶ywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2017-10-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
kontakt z dostawcami chi艅skoj臋zycznymi, raportowanie, porz膮dkowanie dokument贸w, koordynacja pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Jab艂onowo (mazowieckie)
prace porz膮dkowe na terenie marketu budowlanego
DAKO Services Sp. z o.o - 2016-07-07 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w technik膮 sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
.
Firma Handlowo-Us艂ugowa "TWIST" Maria Seiffert - 2017-09-05 - Gosty艅 (wielkopolskie)
Obs艂uga klienta na stacji paliw
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂odpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszystkich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw w tradycyjny turecki spos贸b
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-02-08 - Jan贸w (lubelskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-10-23 - Tczew (pomorskie)
Praca polegaj膮ca na dostarczaniu towaru do klienta (sklepy firmowe, hurtownie, markety)
Zak艂ad Mi臋sny "Mo艣cibrody" Sp. z o.o. - 2018-02-22 - Mo艣cibrody (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie 艣niada艅, obiad贸w, podwieczork贸w, uk艂adanie jad艂ospis贸w zgodnie z obowiazuj膮cymi normami, organizowanie pracy
Zesp贸艂 Szk贸艂 Nr 2 - 2017-12-28 - Ludwikowice K艂odzkie (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-04-09 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia, obs艂uga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
-przygotowywanie posi艂k贸w a la carte (kuchnia regionalna)-do艣wiadczenie w przygotowaniu i gotowaniu da艅 z produkt贸w 艣wie偶ych
Gasthaus & Pension am Kurf眉rstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
FRANKOR Marcin Bilski - 2016-10-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 posi艂k贸w typu fast food, obsluga kasy fiskalnej, prace zwi膮zane z przygotowaniem stanowiska do otwarcia, obsluga klienta. Praca na umow臋 zlecenie, 160 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godz.7:30-16:30 - od poniedzia艂ku do pi膮tku. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)