KUCHARZ Rokocin oferta pracy DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Rokocin (pomorskie)
Pracodawca: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 4, 83-200 Rokocin, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rokocin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starogardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Starogard Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymóg pożądany: wykształcenie w kierunku specjalności kucharza
Nazwa pracodawcy: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Adres pracodawcy:
Parkowa 4, 83-200 Rokocin, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: starogardzki
Gmina pracodawcy: Starogard Gdański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rokocin
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2018
Oferta pracy ważna do: 23.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw, dan, przekąsek, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Obróbka warzyw, smażenie naleśników,obsługa irządzeńgastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Przyjmowanie zapłaty za zakupy na stacji paliw. Sprzedaż kawy, hot-dogów, kanapek. Wypisywanie faktur.
Akara Sp. z o.o. sp. k. - 2017-07-17 - Wierzbica (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
realizacja zamówień, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Piła (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-07-06 - Nysa (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawnaie dużej ilości posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
pieczenie ciast, robienie pierogów, gotowanie zup, sosów, przygotowanie sałatek i surówek
AKADEMIA CIEKAWSKIEJ PROF. SÓWKI Punkt Przedszkolny - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
-przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej opartych na oryginalnych recepturach i przepisach
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Do osoby sprzątającej będzie należało utrzymanie porządku w klasach , ubikacjach, szatniach, korytarzach szkoły, salach gimnastycznych.Miejsce pracy: ul. Polna 4, 52-120 Wrocław, Kontakt z pracodawcą: tstepien2008 (at) wroclawskaedukacja.pl, tel. 717986867 w.112Sala B
Szkoła Podstawowa Nr 80 - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
All Job Poland CC Sp. Z O.O. SP.J - 2018-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Kontakt: 608-030-344
STACJA PALIW GAZOWYCH Marzanna Rogala - 2017-10-03 - Gnojno (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-09-12 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej
"DAAN" Daniel Kęskrawiec - 2018-08-23 - Tryszczyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-02-24 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-05-07 - Grajewo (podlaskie)
Obsługa klienta oraz dobór i sprzedaż artykułów medycznychOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o kontakt telefoniczny 533 303 559 lub o wysyłanie dokumentów aplikacyjnych na adres e-mail: patrycja (at) lemar.olsztyn.pl
Lemar E.Czyża, P.Bieleń Sp.j. - 2017-02-09 - Płońsk (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"IZERSKA CHATA" Michał Rutkowski - 2015-11-26 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Białowieża (podlaskie)
pobieranie towaru,pakowanie zamówień, zapewnienie zgodności stanów magazynowych,rozładunek i załadunek wózków
kontakt przez OHP - 2017-09-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- prowadzenie placówki handlowej- sprzedaż towarów- obsługa klienta przy użyciu kasy fiskalnej i programu magazynowego
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Żywiec (śląskie)
Opieka nad klientami hotelu - głównie rosyjskojęzycznymi, przyjmowanie gości, prowadzenie obsługi, oferowanie gością na terenie hotelu usług, udzielanie informacji
Park Hotel SPA Buczyński Sp. J. Świeradów Zdrój - 2017-10-26 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w charakterze robotnika budowlanego. Montaż płyt kartonowo-gipsowych, umiejętność układania płytek
Max-Bud Przemysław Urbowicz - 2016-03-07 - Strzyżów (podkarpackie)