KUCHARZ Stężyca oferta pracy WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-23
Lokalizacja: Stężyca (lubelskie)
Pracodawca: WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10 zł - 15 zł/godz
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stężyca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Data zakończenia pracy: 28.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie gastronomiczne, książeczka Sanepid, chęć do pracypraca w godzinach: 10.00 - 20.00.
Nazwa pracodawcy: WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Adres pracodawcy:
Rekreacyjna 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: rycki
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stężyca
Ulica pracodawcy: Rekreacyjna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie nadzień do naleśników, przygotowywanie ciasta do naleśników, smażenie i dokoracyjne podanie.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
STRZECHA s.c. Łucja i Dariusz Kmita - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
pomoc w kuchni szkolnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wąsewo (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; dwie zmiany (6-22); kontakt z pracodawca osobisty w godzinach (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Doświadczenie zawodowe.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc - 2017-01-02 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY KUCHNI. PRACA DWUZMIANOWA, RÓWNIEŻ W WEEKENDY.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-01-22 - Zakrzów (opolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjomalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisóów bhp, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości używanych produktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg ustalonego jadłospisudystrybucja posiłków
Catermed S.A, Kraków - 2018-08-17 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie potraw w/g zamówień, przygotowanie potraw garmażeryjnych, mięs, surówek i ryb.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2016-10-25 - Słudwia (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporzadzanie różnego r5odzaju potraw, przy zastosowaniu narzedzi maszyn znajdujących się w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-07 - Wołomin (mazowieckie)
Garde manger- jest odpowiedzialny za tzw. zimną kuchnię: przekąski, sałatki oraz za przygotowanie zimnego bufetu. Zajmuje się też krojeniem surowego mięsa. Do jego obowiązków należy nadzór nad podległymi kucharzami, przyuczanie do zawodu, robienie listy zakupów wspólnie z szefem kuchni, przygotowanie menu. Osoba jest odpowiedzialna za chłodnię i składowanie produktów.
Kurhaus Gastronomie Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
obsługa klientów, praca w kuchni, prace porządkowe; mile widziane doświadczenie kucharskie; godz. i dni pracy do uzgodnienia ; lokal czynny od 12:00 do 23:00
PIZZERIA U MATYSA SEBASTIAN MATYSIK UJAZD - 2017-03-02 - Ujazd (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie i pieczenie potraw, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie listy zakupów, wprowadzanie nowych pozycji menu
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-02-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla dzieci zgodnie z wytycznymi, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, obieranie, rozdrabnianie warzyw i owoców, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Zespół Edukacyjny Nr 2 - 2016-01-07 - Zielona Góra (lubuskie)