KUCHARZ Włodzimierzów oferta pracy Bar "Słoneczna Polana"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie posiłków, dbanie o higienę na stanowisku pracy, przestrzegane zasad GHP i HCCP.
Data publikacji: 2016-07-11
Lokalizacja: Włodzimierzów (łódzkie)
Pracodawca: Bar "Słoneczna Polana"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 2, 97-330 Włodzimierzów, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie posiłków, dbanie o higienę na stanowisku pracy, przestrzegane zasad GHP i HCCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włodzimierzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piotrkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulejów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : Sumienność, dyspozycyjność, dobra organizacja pracy w zespole.[Umiejętność 1] : Umiejętność sporządzania posiłków
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Bar "Słoneczna Polana"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Adres pracodawcy:
POLNA 2, 97-330 Włodzimierzów, powiat: piotrkowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: piotrkowski
Gmina pracodawcy: Sulejów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włodzimierzów
Ulica pracodawcy: POLNA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piotrkowie Trybunalskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2016
Oferta pracy ważna do: 31.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Ogólne prace na magazynie z obsługą wózka widłowego, mile widziana umiejętność obsługi palnika gazowego
Przedsiębiorstwo Usług Technicznych "INTERCOR" Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Zawiercie (śląskie)
praca na terenie kopalni w Rudzie Śląskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE "GEMES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-06 - Ruda Śląska (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Transport Krajowy i Międzynarodowy Kwiatkowski Marek - 2018-03-29 - Dąbrowa (wielkopolskie)
obsługa magazynu, obsługa wózka widłowego
"AGRO-BIZNES" Sp.J. Sularz-Rudnicki - 2017-10-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
- Prowadzenie kuchni w bufecie.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.-
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-02-02 - Katowice (śląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Chorzów (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw, bieżące prace na kuchni praca w systemie (6.00-14.00, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00)
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolnośląskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Grójec (mazowieckie)
Nadzór nad kuchnią hotelową, restauracją oraz przyrządzanie posiłków, potraw.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sp.j. DALL K.K. Rudyńscy - 2016-01-18 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, MENU- PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ
HOTEL RESTAURACJA "FALEZA" Tawerna "Strand" - 2016-09-16 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-11-09 - Łomża (podlaskie)
Według stanowiska kucharz. Praca co drugi dzień.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman Włodarczyk - 2018-01-03 - Limanowa (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-25 - Zagórzany (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar Rodzinny Jacek Gliński - 2016-09-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
1. Przygotowanie i wydawanie posiłków2. Tworzenie menu, tworzenie listy zakupów3. Utrzymanie porządku w kuchni oraz na stołówce4. Sprzedaż wydawanych posiłków z użyciem kasy fiskalnej
Wyższa Szkoła Administracji PUblicznej - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-03-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)