KUCHARZ / KUCHARKA Porec oferta pracy VALAMAR RIVIERA
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: ##wynagrodzenie##
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie zam贸wie艅, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, zapewnienie w艂a艣ciwych standard贸w jako艣ci, kontrola wykorzystania sk艂adnik贸w, inne prace zlecone.
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Porec ()
Pracodawca: VALAMAR RIVIERA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Stancija Kaligari 1, HR-52440 Porec, ChorwacjaRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie zam贸wie艅, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, zapewnienie w艂a艣ciwych standard贸w jako艣ci, kontrola wykorzystania sk艂adnik贸w, inne prace zlecone.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Porec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Chorwacja
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
praca w hotelach / o艣rodkach wypoczynkowych / o艣rodkach kempingowych nale偶膮cych do sieci
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie. Pracodawca nie zwraca koszt贸w podr贸偶y. 艢rednie wynagrodzenie miesi臋czne: 6000 - 7800 HRK (Pensja wyp艂acana w HRK)
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Praca na pe艂en etat. Praca od zaraz. Data zako艅czenia umowy - do uzgodnienia z pracodawc膮.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji:
praca w hotelach / o艣rodkach wypoczynkowych / o艣rodkach kempingowych nale偶膮cych do sieci
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.10.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe w zawodzie: kucharz. Minimum 1 rok do艣wiadczenia w zawodzie. Wymagane umiej臋tno艣ci organizacyjne, umiej臋tno艣膰 pracy w grupie. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego na poziomie dobrym (minimum B1) (w mowie i pi艣mie).
Nazwa pracodawcy: VALAMAR RIVIERA
Spos贸b aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Doradca EURES z WUP w PoznaniuNatalia Konowa艂n.konowal (at) wup.poznan.pl
J臋zyk aplikacji o prac臋: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny w j臋zyku angielskim
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: poczt膮 elektroniczn膮
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sie膰 30 hoteli i o艣rodk贸w wypoczynkowych na terenie Chorwacji (Porec, Rabac, Dubrownik oraz na wyspach Krk i Rab). Do sieci nale偶y r贸wnie偶 15 o艣rodk贸w kempingowych.
Dodatkowe informacje dotycz膮ce aplikowania: Praca od zaraz.
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2017
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Drukowanie zestaw贸w dokument贸w, kompletowanie dokument贸w wg wydruku. Praca w godzinach 8:00 - 16:00.
Kazimierz Mr贸wka Biuro Rachunkowe "FORMICA" - 2018-06-22 - Brzesko (ma艂opolskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie potraw zgodnie z przyj臋tymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, na pocz膮tek okres pr贸bny 3 m-ce, docelowo praca sta艂a
STUDIO PIWA MARTA WADOWSKA - 2016-05-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- Dom Dziecka "Zak膮tek" w Katowicach zg艂asza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowi膮zki: 1. Przygotowywanie obiad贸w zgodnie ze sztuk膮 kucharsk膮, koordynacja prac wszystkich pracownik贸w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w.2. Dbanie o wysok膮 jako艣膰 sporz膮dzonych potraw oraz estetyk臋 podania.3. Sporz膮dzanie porcji posi艂k贸w oraz ich wydawanie zgodnie z ustalon膮 gramatur膮.4. W sytuacjach, kiedy wymagaj膮 tego przepisy, sporz膮dzanie codziennie pr贸bek pokarmowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.5. Znajomo艣膰 wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standard贸w HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, po偶arem, kradzie偶膮 oraz dbanie o higien臋 osobist膮, noszenia odzie偶y ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilej贸w wynikaj膮cych ze stosunku pracy uj臋tych w prawie i przepisach szczeg贸艂owych. 2. Jest uprawniona do zg艂aszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracownik贸w kuchni. 3. Jest uprawniona do zg艂aszania intendencte przepis贸w na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jad艂ospisie.- Wynagrodzenie: 1635 z艂/brutto (w tym zawiera si臋 20 % premi regulaminowej). Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 12 miesi臋cy. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Wysmagane do艣wiadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiej臋tno艣ci: Estetyczne serwowanie da艅; umiej臋tno艣膰 pieczenia niewyszukanych ciast; umiej臋tno艣膰 planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne mo偶na wys艂a膰 POCZT膭 na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAK膭TEK" - 2017-08-04 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-02-25 - Jantar (pomorskie)
Osoba zatrudniona na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za kompleksow膮 obs艂ug臋 klienta wed艂ug standard贸w Firmy TERG MediaExpert, realizacj臋 cel贸w sprzeda偶owych oraz wystawianie towar贸w zgodnie z przyj臋tymi standardami marchandisingowymi w dziale rekreacyjnym (skutery, rowery, quady).
Media Expert - 2016-02-11 - K臋pno (wielkopolskie)
.
Pizzeria Apetita Iwona K臋dzia - 2016-10-10 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posi艂k贸w itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, ameryka艅skiej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
LEPIKO Sp. z o.o. - 2015-11-27 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
Praca na stanowisku pomocnik piekarza.
Anita Ewa Fede - Chre艣cionko - Firma Handlowo-Us艂ugowa PATI - 2015-12-02 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klienta; metkowanie, uk艂adanie, zamawianie i odbi贸r towaru; utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Koszyce Wielkie (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej
STEPS SP. Z.O.O - 2016-05-23 - Sanok (podkarpackie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, ustalanie menu, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
F.H.U "KADET" Przedzszkole "SKAKANKA" Lucyna Strz臋pek - 2017-09-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b indywidualnych i grup, praca w kuchni.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-12-06 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie, wydawanie oraz obs艂uga stoiska gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Gotowanie potraw kurdyjskich, obsluga urzadze艅 gastronomicznych, obs艂uga klient贸w, dbanie o porz膮dek resteuracji, przygotowanie potraw zgodnie z menu restauracji. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony, poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym. Praca na trzy zmiany: 8-16; 12-20; 14-22. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie prostych potraw kuchni polskiej. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Gotowanie potraw w restauracji
Us艂ugi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wa艅czyk - 2016-04-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
praca w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Prca na stanowisku kucharza w szkole.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych nr 7 - 2017-07-14 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych. Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Dobra znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego ze wzgl臋du na przyjazd go艣ci z Turcji. Znajomo艣膰 kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, utrzymywanie czysto艣ci
Handel Art. Przemys艂owymi Zbigniew Konieczy艅ski - 2018-01-04 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Gotowanie potraw. Przygotowywanie posi艂k贸w.
PPHU "LEMAR" J脫ZEF LESZEK WAWER - 2016-06-23 - Piotrowice (lubelskie)
Spawanie konstrukcji balustrad
kontakt przez OHP - 2017-07-18 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KASY FISKALNEJ;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, KOMUNIKATYWNO艢膯 KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Relizowanie zm贸wie艅, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2018-01-31 - Lubin (dolno艣l膮skie)
jw.
BLUE BALL 2011 SP. Z O.O. - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
naprawa pojazd贸w samochodowych
AUTOTOP聽PRZEMYS艁AW聽G艁膭B - 2017-02-23 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2016-01-04 - D臋bica (podkarpackie)
jw.
Cafe Bar Za Kioskiem - 2016-10-17 - Warszawa (mazowieckie)