KUCHARZ Kostrzyn nad Odrą oferta pracy Handel Art. Przemysłowymi Zbigniew Konieczyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 3 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań obiadowych, utrzymywanie czystości
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Pracodawca: Handel Art. Przemysłowymi Zbigniew Konieczyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MIKOŁAJA KOPERNIKA 15, 66-470 Kostrzyn nad Odrą, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań obiadowych, utrzymywanie czystości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kostrzyn nad Odrą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorzowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kostrzyn nad Odrą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie.Umiejętność pracy w zespole.
Nazwa pracodawcy: Handel Art. Przemysłowymi Zbigniew Konieczyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MIKOŁAJA KOPERNIKA 15, 66-470 Kostrzyn nad Odrą, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: gorzowski
Gmina pracodawcy: Kostrzyn nad Odrą
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kostrzyn nad Odrą
Ulica pracodawcy: MIKOŁAJA KOPERNIKA
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2018
Oferta pracy ważna do: 05.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań
ISKENDER KEBAB SABINA SOBKÓW - 2016-07-18 - Goleniów (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
sprzątanie biur, korytarzy
IMPEL CLEANING Sp. z o.o. - 2016-07-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów dla uczniów w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2017-04-04 - Legnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany (7-12); kontakt z pracodawca telefoniczny
P.H.U. PERFECTHOME AGNIESZKA WĘGIERSKA - 2016-04-11 - Ustka (pomorskie)
-
Greenyard Frozen Poland sp. z o.o. - 2018-08-07 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-09 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z systemem HACCP,- nauka przygotowywanie posiłków,- przygotowywanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Zgierz (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna na kuchni, przygotowywanie potraw. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 07.00 - 19.00. Zatrudnienie od sierpnia 2016r.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE POLFUR ZENON HOŁUBOWSKI - 2016-08-04 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie koktajli, podawanie posiłków, sporządzanie diet.
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków pod grupy oraz z karty, planowanie menu, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-28 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 12:00-20:00; 15:00-23:00. Propnowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klientów w sklepie spożywczo - przemysłowym, sprzedaż towaru, obsługa kasy fiskalnej
Przedsiębiorstwo Produkcujno-Handlowo-Usługowe "Centrum" sp. z o.o. - 2017-08-29 - Rytro (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2016-04-04 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posików rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radomsko (łódzkie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-09-21 - Siewierz (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
DOM PRZYJĘĆ IRYS - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-07-20 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
Gościniec Jaroszewskie Wzgórze Tomasz Sobieraj Grobia - 2018-03-19 - Grobia (wielkopolskie)
WEDŁUG ZAKRESU OBOWIĄZKÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań kuchni liiańskiej. Umowa o prace na czas określony. Praca jednozmianowa w przedziale godz. : 12:00-20:00. Proponowany okres zatrudnienia:; 3 lata. Oferta dostępnw w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)