KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI Mielec oferta pracy Potępa Mariusz SOŁTYS
Stanowisko: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Data publikacji: 2017-11-23
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Potępa Mariusz SOŁTYS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w branży gastronomicznej mile widziane, kreatywność.
Nazwa pracodawcy: Potępa Mariusz SOŁTYS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 22, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadające ustalony odpowiedni profil pomocy, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcąKandydaci mogą także przesyłać Cv za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres praca.mielec0202 (at) gmail.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: pon-pt
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.11.2017
Oferta pracy ważna do: 22.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, kuchnia zarówno polska jak i ukraińska
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Brzegi (małopolskie)
Sporządzanie potrwa dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (śląskie)
Praca wykonywana w Ośrodku Wypoczynkowym w Bieszczadach - zakwaterowanie i wyżywienie na miejscuAdres miejsca pracy Dołżyca 34, 38-607 Cisna
Green Heaven sp. z o.o. - 2016-07-05 - Łódź (łódzkie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków
PPUH Leszek Firek - 2018-07-30 - Jordanów (małopolskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2016-03-17 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obsługa klienta,prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Chojnów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków w restauracji hotelowej
POSTEL COLLECTION EWA POSTEL, MAREK POSTEL SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-16 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca w restauracji hotelowej.
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Spółka Cywilna - 2016-01-05 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-06-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej
PPHU CLASSIC SŁAWOMIR GIŻA - 2018-07-30 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie klatek schodowych i terenów zewnętrznych. Miejsce wykonywania pracy: Zabrze - Centrum.77 godzin w miesiącu. Godziny ranne, do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Zabrze (śląskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
Umiejętność wykonywania prac związanych z pracą w Barze. Gotowanie posiłków sporządzanie kalkulacji, porcjowanie, znajomość asortymentu gotowych posiłków, znajomość przepisów sanitarnych. Praca w godz 7-16 od poniedziałku do piątku, pierwszy miesiąc na umowę zlecenie, póżniej umowa o pracę.
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2017-11-29 - Kartuzy (pomorskie)
1
WALDIK- Przemysław Sroczyński - 2016-05-04 - Konin (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie potraw, dań w restautacji, przygotowanie półpotraw, obsługa nowoczesnego sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Szymbark (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.Miejsce pracy: Wrocłąw ul. Sztabowa 78AKontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w lokalu, dbsanie o czystość i porzadek na stanoiwsku pracy. Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie Kontakt z pracodawcą: telefoniczny.Oferta w sali:G
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Jarosław (podkarpackie)
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie składników.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)