KUCHARZ Trzebuska oferta pracy PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w pizzerii
Data publikacji: 2018-03-28
Lokalizacja: Trzebuska (podkarpackie)
Pracodawca: PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-050 Trzebuska 444, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w pizzerii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebuska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sokołów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w PUP Rzeszów, z wyznaczonym II profilem pomocy
Nazwa pracodawcy: PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-050 Trzebuska 444, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 13-22
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Sokołów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebuska
Numer budynku pracodawcy: 444
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2018
Oferta pracy ważna do: 27.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-09 - Łańcut (podkarpackie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
Zapoznanie sie z programem stażu, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
kierowca /dostawca posiłków na terenie Inowrocławia i okolic/praca w Restauracji Kiełba i Buła
LPM Gastro s.c. - 2018-04-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
PPUH Leszek Firek - 2017-04-27 - Jordanów (małopolskie)
-przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich od gości zagranicznych w jęz. angielskim-przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej według standardów obiektu 5 *-przygotowanie (polerowanie) sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów, nakrywanie stołów do konsumpcji z uwzględnieniem pory dnia i składanego zamówienia oraz z wykorzystaniem elementów dekoracyjnych (np. kompozycje kwiatowe) według standardu obiektu 5*-udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, wartości odżywczych potraw i technologii ich przyrządzania;doradzanie konsumentowi odpowiedniego asortymentu potraw i napojów w zależności od wymagań dietetycznych, przyzwyczajeń i specyfiki kuchni orientalnej;-pobieranie potraw i napojów z kuchni i bufetów oraz ocenianie ich dekoracji i estetyki według standardów obiektu 5 *;-serwowanie potraw i napojów według standardów obiektu 5 *-sporządzanie lub wykańczanie potraw w obecności konsumenta (tranżerowanie mięsa, filetowanie ryb, grillowanie potraw, flambirowanie zakąsek i deserów, sporządzanie zakąsek gorących i zimnych oraz ich doprawianie,-sporządzanie i serwowanie koktajli bezalkoholowych i alkoholowych);
WY&SPA GABRIELA KRULL - 2018-01-09 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-09-06 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Lublin (lubelskie)
*robienie ciasta do pierogów,farszu oraz ich lepienieKucharz-praca na głównej kuchni,przygotowywanie potraw,koordynowanie pracy w kuchni,delegowanie zadańPomoc kuchenna-przygotowywanie surówek,sałat,naleśników,zmywanie naczyń i obieranie warzyw
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz
"TROLLEX" PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE S.C. KRYSTYNA SKARBEK-TECŁAW, PAWEŁ TECŁAW - 2016-08-18 - Poznań (wielkopolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wymagane wykształcenie średnie oraz prawo jazdy kat. B.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami ośrodka; dbałość o estetykę potraw; praca co drugi dzień w godz. 7.00-19.00; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9.00-15.00, tel. 9.00-17; przy kontakcie meilowym pracodawca prosi o dopisanie stanowiska; praca w Ustce w Ośrodku Wypoczynkowo- Rehabilitacyjnym
Ankris P H U Andrzej Kurzak Zakład Pracy Chronionej - 2016-06-07 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej i ukraińskiej
"OLKAM" s.c. MARCIN SZUKAJ & MARCIN MACIASZEK - 2018-02-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa urządzeń obróbki drewna np. linia do automatycznego nitowania lan, góralka, montażówka
RAVEN Sp. z o.o. - 2017-11-23 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
-sprzedaż wyrobów cukierniczych,-zamawianie i przyjmowanie zamówień,-przygotowywanie napojów gorących,-utrzymanie porządku w punkcie sprzedazy
"U LECHA"- ZAKŁAD CUKIERNICZY- TRUSKOLAWSKI - 2016-12-21 - Łapy (podlaskie)
Dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porzadek na sali.
DINO POLSKA S.A. - 2018-07-05 - Jawor (dolnośląskie)
Samokontrola jakości przygotowanych posiłków; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków; Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków; Ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Tarnowskie Góry (śląskie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa Włodzimierz Kosiński - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)