KUCHARZ / SPECJALISTA KEBABU Leźno oferta pracy 'NAZAR' AGNIESZKA CINGILLIOGLU
Stanowisko: KUCHARZ / SPECJALISTA KEBABU
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wytwarzanie kebabu od podstaw. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej , w tym doner kebab, adana kebab, szaszłyki, tureckie, kotlety mielone, przystawki (meze). Produkcja i przetwarzanie kebabu. Miejsce pracy: woj. pomorskie.
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Leźno (pomorskie)
Pracodawca: 'NAZAR' AGNIESZKA CINGILLIOGLU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-298 Leźno 59, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wytwarzanie kebabu od podstaw. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej , w tym doner kebab, adana kebab, szaszłyki, tureckie, kotlety mielone, przystawki (meze). Produkcja i przetwarzanie kebabu. Miejsce pracy: woj. pomorskie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / SPECJALISTA KEBABU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leźno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żukowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2019
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - dobry, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
turecki, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wytwarzania od podstaw kebabu
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: 'NAZAR' AGNIESZKA CINGILLIOGLU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
80-298 Leźno 59, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE LUB CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: PN-PT, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Żukowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leźno
Numer budynku pracodawcy: 59
Profil działalności pracodawcy:
Firma zajmuje się głównie produkcją wyrobów z mięsa. Współpracuje z PUP od stycznia 2008 roku.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 06.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, zarządzanie praca kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Radomsko (łódzkie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Miechów (małopolskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
praca na stanowisku szefa kuchni
BERTINA Beata Korf - 2016-06-06 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-23 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca kucharza dania proste domowe, przyjmowanie zamówień(okienko), sprzątanie pokoi, dbanie o porządek na sali restauracyjnej
Bacówka na Obidzy Ewa Polakiewicz - 2018-04-25 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2017-12-19 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
wyksz. kierunkowe- gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku kucharz, pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy własnej
Auto Partner Garcarek Spółka Jawna - 2016-09-30 - Ociąż (wielkopolskie)
Praca przy produkcji folii
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "Migda-Corporation" Sławomir Migda i Adela Migda spółka jawna - 2016-06-28 - Śmigno (małopolskie)
prace stolarskie
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Zaklików (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-18 - Lubin (dolnośląskie)
- obróbka surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- wykonywanie potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, mięsa, jaj itp.- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( kuchnia tradycyjna polska).
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-09-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wydawanie śniadań w formie bufetu szwedzkiego,sporządzanie ciast i deserów,sporządzanie dań
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-04-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami panującymi w lokalu
Firma WITA s.c. I. Cechosz, A. Cechosz - 2017-09-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Restauracja Tabun - 2017-04-06 - Otomin (pomorskie)