KUCHARZ, ART. 150F Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ, ART. 150F
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wz
Data publikacji: 2016-07-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: art. 150f, ref. 30-
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, ART. 150F
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.07.2016
Data zakończenia pracy: 17.07.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: DO,CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.07.2016
Oferta pracy ważna do: 22.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: podstawowe lub zawodowe; doświadczenie: brak wymagń; książeczka sanepidu; dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole; zakres zadań: m.in. praca w jarzyniarni, utrzymanie czystości w dziale, pomoc przy produkcji i ekspedycji posiłków; równoważny system czasu pracy; miejsce pracy: Gliwice
CENTRUM ONKOLOGII - INSTYTUT IM. MARII SKŁODOWSKIEJ-CURIE - 2017-11-03 - Gliwice (śląskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-04-11 - Kościan (wielkopolskie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej i chńskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Montaż instalacji elektrycznych.
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. LUDWIKA PERZYNY W KALISZU - 2017-11-02 - Kalisz (wielkopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie posiłów - obiady domowe, kuchnia polska. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
BODO Bogdan Ligudzński - 2017-03-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - praca samodzielna, przygotowywanie śniadań i obiadów
TILGNER STAFANIA Biuro rachunkowe oraz usługi pozostałe - 2016-06-13 - Gromadka (dolnośląskie)
• BIEŻĄCA KONTROLA STANÓW MAGAZYNOWYCH I TERMINÓW PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIATOWARÓW• UTRZYMANIE ŁADU I PORZĄDKU NA MAGAZYNIE
PETRO TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-20 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mięs i ryb metodą SOUS VIDE). Tworzenie nowych dań do karty z kuchni włoskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni. Obróbka warzyw i mięs.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 8 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie: Technik Technolog Żywienia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 miesiące na podobnym stanowisku. Wymagana umiejętność gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Wymagane umiejętności związane z zakresem obowiązków.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "SŁOWIŃSCY" SŁOWIŃSKA ROMUALDA - 2015-12-03 - Ślesin (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ USTALENIA MENU, ZDOLNOŚĆ DO PRACY SAMODZIELNEJ ORAZ W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI NA STANOWISKU KUCHARZ, SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, STAŻ PRACY MIN. 2 LATA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: NA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TEL 509220220 LUB C.V NA MAIL pasibrzuch.szczecin (at) vp.pl
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2017-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Nadzór jakościowy nad zadaniami realizowanymi przez produkcję, delegowanie zadań, rozliczanie z wykonania zadań na wskazanym odcinku, kierowanie grupą pracowniczą.
ZAMET INDUSTRY S.A. - 2017-03-06 - Chojnice (pomorskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw.Praca w systemie 12h co drugi dzień w godzinach 10:00-22:00.
"RE MAR", Renata Golonka - 2017-09-26 - Stary Sącz (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwałki (podlaskie)
Obsługa klientów poprze przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej, terminala do płatności, dbanie o czystość i porządek miejsca pracy, przyjmowanie dostaw i sprawdzanie zgodności z wymogami sanitarnymi, przyjmowanie produktów i półproduktów do pracy, przygotowywanie dań gotowych, sporządzanie napojów gorących i drinków.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Korzenna (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-09-06 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów, przygotowywanie produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Stary Chrząstów (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna).
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna) - 2016-01-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2016-12-19 - Złockie (małopolskie)
przygotowynaie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie w najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Dębołęka (łódzkie)
Tworzenie katalogu ciast i deserów, realizacja własnych przepisów, wykonywanie produktów, serwowanie produktów gościom.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Świnoujście (zachodniopomorskie)