KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Odczytywanie oryginalnych receptur i przepisów.
Data publikacji: 2018-03-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Odczytywanie oryginalnych receptur i przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kcuhni wietnamskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obróbka mięsa opiekanego, przygotowywanie surówe, serwowanie posiłków
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - Żagań (lubuskie)
Przygotowanie potraw samodzielnie
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-03-22 - Bażanowice (śląskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
naprawa pojazdów samochodowych
LANDWALCZ - 2017-01-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-12-28 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
DHAKA FOOD SERVICE MD. RUBEL HOSSAIN - 2016-06-16 - Sieradz (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według standardów przyjętych w restauracji
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rybnik (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Radom (mazowieckie)
j.w
"M AND F SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie, koszenie, zamiatanie, podlewanie, zimą odśnieżanie
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Elżbieta Frączek "Smaczny Kąsek" - 2018-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
Kucharz- przygotowywanie dań, robienie zamówień, produkcja dań.Pomoc kucharza - wykonywanie poleceń kucharza, obróbka warzyw i mięs
Wojciech Górecki Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "IKAR" - 2016-12-12 - Węgrów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg zamówień, nadzór nad jakością potraw, przygotowywanie potrwa wg receptur i standardów, kontrola zasad przestrzegania higieny, estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, obsługa sprzętu kuchennego. Praca w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Kontakakt osobisty lub e-mailowy: praca (at) phlyson.pl
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Inwałd (małopolskie)
praca w kuchni
NINA RESTAURACJA JACEK MAJEWSKI - 2018-02-18 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Słubice (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu i zamówieniami gości, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dbałość o czystość pomieszczeń kuchni, sprzętów, naczyń kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w księdze HACCP, zamówienia i odbiór towarow żywnościowych oraz napoi
BAJDARKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-15 - Suraż (podlaskie)
-
Usługi Transportowe Międzynarodowe i Krajowe Kusal Małgorzata - 2016-06-06 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Produkcyjno-Handlowy KORTEKS Jerzy Grzelewski - 2016-04-11 - Zawady (śląskie)
przygotowywanie posiłków w bloku żywienia DPS w Mońkach
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mońki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
Praca fizyczna, wstępna obróbka surowców do produkcji dań, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, przygotowywanie śniadań i bufetów śniadaniowych, pomoc przy wydawaniu dań gotowych
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Poczesna (śląskie)