KUCHARZ -SZEF ZMIANY Oświęcim oferta pracy Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski
Stanowisko: KUCHARZ -SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodział obowiązków podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zamówień, lista zakupówprzygotowanie dańorganizacja pracy kuchni, wydawki, bieżąca kontrola jakości usług
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Więźniów Oświęcimia 20, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodział obowiązków podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zamówień, lista zakupówprzygotowanie dańorganizacja pracy kuchni, wydawki, bieżąca kontrola jakości usług
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ -SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs kucharza małej gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KURS KUCHARZA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe - min. 2 lata, kurs kucharza małej gastronomii.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, praca w systemie dwuzmianowym od 7:00 do 19:00.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Więźniów Oświęcimia 20, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Oświęcim
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oświęcim
Ulica pracodawcy: Więźniów Oświęcimia
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
roznoszenie ulotek , rozwożenie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-08-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surówców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw.
SENY GROUP RESTAURANT POLAND - 2017-09-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie dań z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-05-11 - Zgierz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "KASIEŃKA" w HRUBIESZOWIE - 2017-10-18 - Hrubieszów (lubelskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c - 2016-02-24 - Darłowo (zachodniopomorskie)
j.w.
HEDELFI Sp. z o.o. - 2015-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA BYDŁA
STADNINA KONI NOWIELICE SP. Z O.O. - 2017-03-15 - Nowielice (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
Firma PREMIUM - 2016-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie w zakresie żywienia zbiorowego; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-10-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie czynności porzadkowych, rozdawanie posiłków , pomoc nauczycielowi w opiece nad dziecmi
kontakt przez PUP - 2016-08-27 - Ostrów Lubelski (lubelskie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw / samodzielny kucharz/
A. M. TRADE Sp. z o.o. - 2018-06-24 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Ochotnica Dolna (małopolskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
obowiązków opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Poznań (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Rogoźno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-07 - Chełm (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)