KUCHARZ Mielno oferta pracy FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
Data publikacji: 2018-01-03
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 6-8, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
system wynagrodzenia: czasowo-premiowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2018
Data zakończenia pracy: 14.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, staż pracy 3 lata, może być również osoba bez doświadczenia, która pragnie zdobyć nowe umiejętności
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 6-8, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawcą: osobiście
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 6-8
Profil działalności pracodawcy: Działalność organizatorów turystyki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2018
Oferta pracy ważna do: 02.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
PPHU "MATEO" s.c. - 2017-01-27 - Wola Karczewska (mazowieckie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowanych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędzami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-05-10 - Janki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowtyywanie posiłków (catering) do przedszkola
golden Bread Katarzyna Miszkowska - 2017-09-18 - Łuków (lubelskie)
właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu , dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków,
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-03-22 - Dąbie (pomorskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-01 - Ruda Śląska (śląskie)
Składanie i rozbieranie samochodów, przygotowywanie auta do prac blacharskich, naprawa blacharska aut. Doświadczenie wymagane !
AUTOSTĘPCZAK PIOTR STĘPCZAK Siedlec - 2016-08-22 - Siedlec (wielkopolskie)
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
Twinstar Arkadiusz Jakubowski - 2019-02-12 - Sopot (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Obsługa imprez okolicznościowych. Przygotowywanie obiadów na dowóz i na miejscu. Praca na samodzielnym stanowisku.
Polski Dom Weselny Szymańska Maria - 2019-01-22 - Płock (mazowieckie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-polecanie i sprzedaż wyrobów mięsno-wędliniarskich -zatowarowanie sklepu -utrzymywanie czystości na sklepie -dbanie o towar i ekspozycję w ladach-dobry kontakt z klientem-przestrzeganie zasad FIFO i standardów firmy
Sklep Mięsny "Swojskie Jadło" - 2016-06-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Celejowie - 2018-07-20 - Celejów (lubelskie)
liczenie towaru
kontakt przez OHP - 2018-01-02 - Kalisz (wielkopolskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
Pomoc na kuchni. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Forma kontaktu: osobiście w godz. 8-16, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godz. 8-16.
Dom Pogodnej Starości "LEŚNE WROTA" - 2016-04-25 - Kostkowo (pomorskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Węgorzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w bloku żywienia DPS w Mońkach
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mońki (podlaskie)
Obsługa i nadzór nad urządzeniami do przetwórstwa mięsa np. sortownica mięsa, maszyna multivac, pakująca próżniowo, kontrola urządzeń podczas pracy, nadzór nad gotowym produktem
FIRMA HANDLOWA ALMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-09 - Cienia (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI ORIENTALNEJ : KOFTE, DOLMA, SARMA, MANTY, BIRYANI; PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW, NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Suleyman Tas Davis, Kebab Bar - 2016-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych przepisów kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Łódź (łódzkie)
Właściwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jadłospisó i przygotowywaniu posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o porządek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czystość i właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Pobieranie prób żywieniowych. Współpraca z pozostałymi pracownikami szkoły w celu podniesienia jakości pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szkoły.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-08-08 - Tłuszcz (mazowieckie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzonych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-12-20 - Krzyżewo (podlaskie)
Dbanie o sprzęty kuchenne, zapoznanie z aktualnym menu, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i zasadami, dbałość o jakość przyrządzanych estetyką podania
EFEZ POLSKA SP. Z O.O. - 2016-12-28 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)