KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Łuków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
Data publikacji: 2018-07-05
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, umiejętność przygotowania posiłków
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 14, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Niewymagane
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2018
Oferta pracy ważna do: 24.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja tortilla
RAHMAN FOOD LUTHFUR RAHMAN - 2018-01-04 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
Miejsce wykonywania pracy Słupsk i okolice; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 12-15 w celu ustalenia terminu spotkania
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PAWEŁ FINKE - 2016-09-29 - Słupsk (pomorskie)
Gotowanie potraw polskich
SORENO Alina Maciejewska - 2016-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prowadzenie warsztatów w pracowniach: gospodarstwa domowego, gastronomicznej, rękodzieła, manualno-introligatorskiej, artystycznej.
Fundacja Oczami Brata - 2018-01-05 - Częstochowa (śląskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-02-08 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-05 - Dosłońce (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " Tango. Bogoniowski i inni" Spółka Jawna - 2018-07-02 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
Produkcja pierścieni tłokowych, pokrywanie pierścieni powłokami ochronnymi.
PRIMA SA FABRYKA PIERŚCIENI TŁOKOWYCH - 2017-01-05 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jeleśnia (śląskie)
Zadania przy gotowaniu potraw.Praca w godz.10.00-18.00
Restauracja Pod Dębem - 2018-04-12 - Ustka (pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posiłków- dania z kuchni polskiej.
Bar Sądecki BIS Andrzej Karpiel - 2015-12-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
kierowca kat. B, montaż szaf wnękowych, montaż mebli
INDECO MEBLE S.C. Tomasz Nowak Sławomir Matulewicz - 2016-08-31 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań/specjałów kuchni arabskiej. Obsługa grilla i pieca.Praca na dwie zmiany: 09.00-17.00 oraz 17.00-01.00.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
oprawianie ryb, patroszenie, odgławianie, filetowanie, smażenie, wędzenie ryb, robienie marynat, przetworów rybnych, sprzątanie zakładu pracy, etykietowanie towarów.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zator (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-01-08 - Radomsko (łódzkie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp z o.o. - 2017-05-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
INTER GROUP - 2018-06-22 - Malbork (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POMIESZCZEŃ KUCHNI MLECZNEJ DO PRODUKCJI(DEZYNFEKCJA ORAZ NAŚWIETLANIE LAMPAMI BAKTERIOBÓJCZYMI). PRZYGOTOWANIE MIESZANEK, KLEIKÓW I HERBAT ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCĄ GRAMATURĄ ORAZ ZALECENIAMI PEDIATRÓW, PRZYJMOWANIE BUTELEK Z ODDZIAŁÓW, MYCIE I STERYLIZACJI ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI, PRZYGOTOWANIE WYSTERYLIZOWANYCH BUTELEK DO PROCESU NAPEŁNIANIA NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY, ZAKRYWANIE I OPISYWANIE NAPEŁNIONYCH BUTELEK, PASTERYZACJA MIESZANEK I HERBAT, SCHŁADZANIE W BASENACH WODNYCH MIESZANEK PO UPRZEDNIEJ PASTERYZACJI, WYDAWANIE MIESZANEK I HERBAT NA POSZCZEGÓLNE ODDZIAŁY
WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W KONINIE - 2016-09-05 - Konin (wielkopolskie)
organizowanie pracy w redakcji, przygotowanie kolportażu pracy, obsługa stron interentowych
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw egipskich, znajomość cukiernictwa arabskiego
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Władysławowo (pomorskie)
Roboty tartaczne.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Widna Góra (podkarpackie)
organizacja i prowadzenie zajęć i imprez sportowych, współpraca ze szkołami w celu promowania aktywności fizycznej, dbanie o sprzęt sportowy oraz porządek na obiekcie, nadzór nad korzystaniem z kompleksu boisk ORLIK
Gimnazjum Publiczne Nr 2 im. Henryka Sienkiewicza - 2016-08-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw, przestrzeganie przepisów BHP
InterMK sp zoo, sp.k - 2017-01-23 - Osie (kujawsko-pomorskie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
Branża hotelarska-przygotowywanie dań wg receptur i składników kuchni bałkańskiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
SPRZEDAŻ I SERWIS SPRZĘTU.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Mokra (łódzkie)