KUCHARZ - PIZZERMAN Gryfice oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE UNI-DOM JOLANTA SŁOCIUK
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-09-14
Lokalizacja: Gryfice (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE UNI-DOM JOLANTA SŁOCIUK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚNIADECKICH 1 C, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gryfice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.09.2017
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE UNI-DOM JOLANTA SŁOCIUK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
ŚNIADECKICH 1 C, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: ŚNIADECKICH
Numer budynku pracodawcy: 1 C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.09.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-07-29 - Janów (lubelskie)
przygotowanie potraw azjatyckich, dekorowanie dań, przygotowanie sosów azjatyckich do dań, przygotowanie z całego zakresu menu, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-07-11 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-01-17 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2016-04-14 - Firlej (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o pomieszczenia kuchenne i sprzęt.
Przedszkole Nr 4 im. Bolka i Lolka - 2016-05-10 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnieniaPracodawca oferuje: bezpłatne zakwaterowanie, praca 5 dni w tygodniu (w pizzerii od środy do niedzieli w godz. 14-22), umowa o pracę lub inną formę zatrudnienia.
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-04 - Trzebownisko (podkarpackie)
przygotowywanie produktów, obróbka ciasta, wypiek i podawanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Łęczyca (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu dań obiadowych,nauka gotowania dań barowych nauka gotowania dań barowychprzygotowanie ciasta, farszów do pierogów, gołąbków, krokietów, naleśników,nauka pieczenia ciast słodkich, ciast drożdżowych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Gorlice (małopolskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie własnego stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy oraz ochrony przeciwpożarowej. - Bezpośrednia pomoc operatorom linii produkcyjnych w tym również dbałość o ład i porządek na stanowiskach pracy - Kontrola jakości na każdym etapie produkcji
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej POMERANIA Czarne - 2016-02-11 - Czarne (pomorskie)
pzygotowywanie potraw do imprez okolicznościowych oraz na salę
Firma Pinocy Joachim Pinocy - 2018-07-11 - Lędziny (śląskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Wymagane min. średnie wykształcenie, konieczne 2 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku w branży automatyka, hydraulika, pneumatyka, prawo jazdy kat. B, umiejętność obsługi komputera - praca w edytorze tekstu i arkuszu kalkulacyjnym. Mile widziana znajomość j. angielskiego. Charakterystyka pracy: zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego), po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieście Rybnik - mozliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania, pozyskiwanie nowych klientów, spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobre kontakty z klientami, praca w programie pakiecie Office (Word, Excel), tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów, dbanie o wizerunek firmy. Informacje dodatkowe: możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji, wynagrodzenie podstawowe + premia za wyniki, atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenia, niezbędne narzędzia pracy. Aplikacje przesyłać e-mailem na adres: praca (at) proautomatic.pl.
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-29 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wołomin (mazowieckie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków, planowanie produkcji, sporządzanie listy zapotrzebowania, nadzorowanie nad procesem produkcji
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2016-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej: lahmacun, musake, kebab, sosy, burek, kasze
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw orientalnych arabskich w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grilowanie mięsa, szisz, kebab, szawerma. Doświadczenie zawodowe min. 2 lata w zawodzie kucharza. Bardzo dobra znajomość języka arabskiego współwłaścicel jest arabem. Umiejętność kuchni orientalnej, atualna książeczka sanepid.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ząbki (mazowieckie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bolków (dolnośląskie)
praca opertora przy produkcji cegły
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Bogucin (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (łódzkie)
praca zgodna z zawodem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (łódzkie)
Dozór obiektu w Nowym SączuPraca w godzinach 19.00 do 7.00
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Bobrowniki (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-03-28 - Piekarzew (wielkopolskie)