KUCHARZ Pani贸wki oferta pracy Szo艂tysek Marek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽850 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; sta偶 pracy: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obr贸bka cieplna; garma偶erka; wysoko艣膰 wynagrodzenia jest zale偶na od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Pani贸wki
Data publikacji: 2016-01-29
Lokalizacja: Pani贸wki (艣l膮skie)
Pracodawca: Szo艂tysek Marek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:-, 44-177 Pani贸wki, powiat: gliwicki, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; sta偶 pracy: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obr贸bka cieplna; garma偶erka; wysoko艣膰 wynagrodzenia jest zale偶na od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Pani贸wki
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽850 - 3聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pani贸wki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gliwicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Giera艂towice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽850 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: Szo艂tysek Marek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 44-177 Pani贸wki, powiat: gliwicki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty po uzgodnieniu telefonicznym lub dokumenty aplikacyjne wys艂a膰 na adres e-mail pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: gliwicki
Gmina pracodawcy: Giera艂towice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pani贸wki
Ulica pracodawcy: -
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.01.2016
Data dodania oferty pracy: 29.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 26.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Kacice (mazowieckie)
Brak danych
Foodmarket - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z PRZEPISEMUSTALANIE MENU NA IMPREZYDBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 NA STANOWISKU PRACY
Zak艂ad Hurtu i Detalu " Rylski-Rylski " Sp贸艂ka Jawna - 2018-06-11 - Jasionka (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Poprawczy w Studzie艅cu - 2018-04-03 - Studzieniec (mazowieckie)
przygotowanie da艅 o wysokiej jako艣ci i estetyce, tworzenie menu sezonowego, utzymanie w czysto艣ci miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie. Sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Praca przy produkcji szyb zespolonych, ci臋cie, obr贸bka, zespalanie szk艂a, czyszczenie szk艂a. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie przy produkcji szk艂a zespolonego.
WWGLASS Sp. z o.o. - 2017-06-08 - Go艣cicino (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P艁UCIENNICZAK PIOTR MA艁A GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2016-08-02 - Turek (wielkopolskie)
Gotowanie i sporz膮dzanie potraw orientalnych. Nie mniej ni偶 20 godzin miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-07-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie decyzji administracyjnych oraz kompleksowa obs艂uga kadrowa pracownik贸w i funkcjonariuszy (umowy o prac臋, umowy cywilno-prawne, za艣wiadczenia, porozumienia). Opracowywanie cz膮stkowych danych statystycznych do sprawozda艅. Udzielanie informacji i bie偶膮ca obs艂uga pracownik贸w i funkcjonariuszy w zakresie spraw kadrowych. Rozliczanie i prowadzenie ewidencji czasu pracy, absencji i urlop贸w pracownik贸w i funkcjonariuszy. Prowadzenie teczek akt osobowych. Wprowadzanie danych do kadrowego systemu teleinformatycznego.
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2017-11-06 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, napoj贸w, deser贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
1. Prawid艂owe wykonywanie powierzonych zada艅 zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP).2. Przygotowanie posi艂k贸w przy pomocy personelu kuchennego zgodnie z kalkulacj膮 偶ywieniow膮 przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych od szefowej kuchni.3. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych produkt贸w.4. Porcjowanie, przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.5. Dopilnowanie, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych w czysto艣ci.6. Przestrzeganie zarz膮dze艅 wewn臋trzych oraz inspekcji sanitarnych.7. Odpowiedzialno艣膰 za ryzyka ujawniane, przekazanie informacji do kierownika.8. Obowi膮zek zg艂aszania wniosk贸w i uwag w sparwie ryzyk, kt贸re dostrzega.Praca na II zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2018-11-22 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast food贸w
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw od podstaw
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-08-07 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
FILIP PIZZA Renata Filipek - 2015-12-01 - Bochnia (ma艂opolskie)
Praca przez 3 dni w tygodniu. Wynagrodzenie: 1050 z艂 brutto + premie.W przypadku os贸b doje偶dzajacych do pracy istnieje mo偶liwo艣膰 skorzystania z samochodu firmowego.
DK BISTRO CAFE S.C. ROMUALD WYSZKA I ALEKSANDRA WYSZKA - 2018-11-19 - Walce (opolskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Nie wymagamy do艣wiadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnych, w szczeg贸lno艣ci kuchni wietnamskiejpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Tomasz Ambroziewicz - 2018-04-20 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 kuchni wile艅skiej.
Andoria Beata Kopras - 2016-04-14 - Gda艅sk (pomorskie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-03-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug jad艂ospisu na okre艣lon膮 godzin臋 (odpowiednio do stanowiska)
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-05-04 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
- Organizacja pracy zespo艂u i przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, uk艂adanie jad艂ospis贸w.- Wynagrodzenie: 2316 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo na czas usprawiedliwionej nieobecno艣ci pracownika. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomo艣膰 przepis贸w dot. 偶ywienia dzieci w plac贸wkach przedszkolnych. Umiej臋tno艣膰 organizowania wy偶ywienia (finanse, racje 偶ywieniowe). Umiejetno艣膰 zarz膮dzania zespo艂em. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) ---> wa偶ne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Piast贸w 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HA艁ABA艁Y - 2017-03-07 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w oborze.
GERO DAIRY SP. Z O.O. - 2016-06-08 - Borz臋cin (dolno艣l膮skie)
przew贸z odpad贸w
ZGO NOVA Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-09-28 - Witaszyczki (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ma艂a Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)