KUCHARZ Ławki oferta pracy FUNDACJA ŚWIATŁO DLA ŻYCIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków(śniadanie, obiady, kolacje, II śniadanie, podwieczorek), dbałość o miejsce pracy, wykonywanie zaleceń dietetyka w zakresie przygotowywanych posiłków, estetyczne podaanie posiłków
Data publikacji: 2016-08-26
Lokalizacja: Ławki (mazowieckie)
Pracodawca: FUNDACJA ŚWIATŁO DLA ŻYCIA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielonych Sosen 4, 05-505 Ławki, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków(śniadanie, obiady, kolacje, II śniadanie, podwieczorek), dbałość o miejsce pracy, wykonywanie zaleceń dietetyka w zakresie przygotowywanych posiłków, estetyczne podaanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ławki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prażmów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Zamiłowanie, umiejętność gotowania( osoba nie musi być po szkole gastronomicznej)
Nazwa pracodawcy: FUNDACJA ŚWIATŁO DLA ŻYCIA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Zielonych Sosen 4, 05-505 Ławki, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 9-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Prażmów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ławki
Ulica pracodawcy: Zielonych Sosen
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2016
Oferta pracy ważna do: 23.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca fizyczna przy produkcji konstrukcji stalowych lekkich (garaży stalowych). Praca na umowę zlecenie z wynagrodzeniem w wysokości 12-13 zł/godz. brutto + premia (do uzgodnienia). Praca w Bytomiu w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00-14.00 oraz 14.00-22.00.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe AND Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnych kuchni ukraińskiej2. organizacja prsacy w kuchni3. Zarządzanie pracą pomocy kuchennejMiejsce pracy: Wrocław ul. NożowniczaKontakt z pracodawcą telefoniczny.Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Łódź (łódzkie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań. Praca w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowa Wieś (małopolskie)
Sprawowanie nadzoru epidemiologicznego oraz nadzór nad placówkami medycznymi i obiektami użyteczności publicznej
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna - 2017-08-17 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz innych posiłków, robienie sosów, surówek oraz innych dodatków obiadowych, obsługa sprzętu gastronomicznego.
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2016-05-24 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chudoba (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2017-10-26 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2017-03-29 - Sieradz (łódzkie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
Kucharz - szef kuchni, kuchnia polska i włoska.
Radosław Hugeth - 2017-10-26 - Osiecznica (dolnośląskie)
praca w kuchni
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej - 2016-04-20 - Złotoryja (dolnośląskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "JABOR" Jan, Jarosław i Maciej Czajkowscy - Spółka Cywilna - 2018-04-20 - Namysłów (opolskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, utrzymywanie stanowiska i miejsca pracy w czystości, dobra organizacja pracy.
HOTEL ALEXANDRA E. SKLORZ I CÓRKI SP. J. - 2018-01-04 - Olesno (opolskie)
PFRON- ref. kosztówobsługa punktu małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przedstawianie oferty ubezpieczeniowej firmy Allianz (Pracodawca zapewnia bezpłatny pakiet szkoleń i wsparcie merytoryczne)
Agencja Wyłączna ALLIANZ AS S.C. - T. Kociołek, B. Skulmowski - 2017-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-09-02 - Koszęcin (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, staranna obróbka warzyw i innych surowców żywnościowych, stosowanie zasad GMP, GHP, HACCP.Umowa o pracę na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW W LUBLINIE - 2018-02-20 - Lublin (lubelskie)
-przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOLĄ - 2018-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sosów : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, miętowy.Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Łódź (łódzkie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Kraków (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Jasło (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Międzychód (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, dbanie o stanowisko pracy, mycie narzędzi pracy, współpraca z pracownikami. Znajomość przepisów kuchennych kuchni wschdniej. Mile widziane inicjatywy kulinarne, które będą wzbogacały menu restauracji. Umowa zlecenie z odprowadzaniem składek na ubezpieczenie społeczne.Informacja o ofercie w sali G
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkoów, obsługa klientów
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe Rólkiewicz Wanda - 2016-05-06 - Iława (warmińsko-mazurskie)