KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Sopot oferta pracy RED LINE Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 775 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
Data publikacji: 2017-10-26
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: RED LINE Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Warszawy 7, 81-718 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 775 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 775 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Data zakończenia pracy: 01.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: tajski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie w kuchni tajskiej.
Nazwa pracodawcy: RED LINE Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 7, 81-718 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.10.2017
Oferta pracy ważna do: 17.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, praca pod nadzorem kucharza zmianowego i szefa kuchni
KRAKODERO S.C. ROBERT MUCHA, WITOLD BAĆ - 2016-03-15 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-01-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park Spółka z o.o. - 2016-08-29 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami kuchni ukraińskiej, przystawek, dań głównych i deserów, udział w tworzeniu nowego menu o produkty spożywcze, charakterystyczne dla potraw kuchni wschodniej, przyjmowanie dostawy, raportowanie towaru i listy strat, dbanie o wizerunek restauracji
Duet Sp. J. Konopka, Pełka - 2018-07-09 - Emilianów (mazowieckie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wejherowo (pomorskie)
- przygotowywanie i serwowanie posiłków,- dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw - dań ciepłych, surówek, smażenie, gotowanie, zimne przekąski, samodzielne wykonywanie zadań zawodowych na ww. stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)
naprawa poj. samochodowych
Mechanika Pojazdowa, Z-d Usługowo-Handlowy, Adam Minkowski - 2016-04-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
organizowanie warsztatu pracy, wykonywanie i wydawanie podstawowych potraw, korzystanie z podstawowych urządzeń mechanicznych,utrzymywanie czystości w miejscu pracy, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw, krojenie surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw,mycie warzyw i sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Olszówka (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkóww kuchni szpitalnej, prace porządkowe
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
Usługi Gastronomiczne KUCHMAR Maria Poborca - 2018-03-28 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
obróbka miesa,warzyw , przyjmowanie towaru,zmywanie naczyń,układanie jadlospisu, przygotowywanie i gotowanie potraw,prowadzenie
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Ostrów Lubelski (lubelskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Mozliwość pracy w pełnym lub niepełnym czasie pracy.
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-01-20 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowywanie dań ciepłych takich jak pierogi, naleśniki, gołąbki, farsze, wyroby mączne oraz zupypraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Poradz (zachodniopomorskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii,
EDEN Paweł Bielecki - 2018-04-20 - Ławki (lubelskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej.
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie zamówionych posiłków, prace kuchenne, sprzedaż (kebab)
Stół Rawicki Wiesław Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji PRACA W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ, GODZ 10.00-22.00 DLA OSÓB PO 30 ROKU ŻYCIA /RPO/
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-08-22 - Tarnowskie Góry (śląskie)