KUCHARZ KUCHNI NIEMIECKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI NIEMIECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej oraz bawarskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI NIEMIECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni niemieckiej.Praca teren Łodzi+RP
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 17.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie średnie kierunkowe; 2 lata doświadczenie w zawodzie; strzyżenie damskie, męskie, koloryzacja, trwała, zabiegi pielęgnacyjne; dwie zmiany; 3/4 etatu; miejsce pracy: Gliwice
GABINET KOSMETYCZNY AGAT AGNIESZKA TAŃCUŁA - 2016-09-19 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Gastronomia, przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej na podstawie oryginalnych przepisów i receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
Salwin Tomasz - 2016-05-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w restauracji włoskiej
AMREST ARIEL DORAWA MATEUSZ DZIEDZIŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-03-18 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posiłków, dbanie o czystość. Praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 6-14, 12-20.
Dom Pomocy Społecznej w Czubinie - 2016-11-03 - Czubin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań arabskich (krojenie, gotowanie, obróbka mięs), przygotowanie menu (zmiany), wprowadzanie dań orientalnych. Bedzie odpowiedzialny za całą kuchnię oraz stan składników, stan przygotowywanych potraw (jakość). Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony, w godz. 10:00-18:00.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza w pensjonacie - restauracji
Gaststätte Erntekranzbaude A. Dornig - 2017-11-22 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta na stoisku mięsnym.
NIEWIEŚCIN Sp. z o.o. Spółka komandytowa - 2017-06-02 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
WYKONYWANIE PRAC PRZY GRABIENIU, KOSZENIU, ZBIERANIU TRAWY, TRANSPORT ODPADÓW NA WYSYPISKO
Fundacja Rolna PLON - 2018-01-08 - Polkowice (dolnośląskie)
wg.zawodu
PATRYCJA ROMANIK CATERING - 2018-07-11 - Gryżyna (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-02-15 - Prochowice (dolnośląskie)
Praca w systemie weekendowym
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-02-22 - Adamowice (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, udział w współtworzeniu menu, wydawanie przygotowanych potraw personelowi obsługującemu gości, nadzór nad jakościa i świeżościa żywności, dbanie o czystość i estetyke w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
smażenie ryb
SMAŻALNIA RYB "RACZEK" GRAŻYNA JANURA - 2017-06-19 - Karwieńskie Błoto Drugie (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kamienica (małopolskie)
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW" - 2016-04-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
jw.
Top Ten Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
-zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego),po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieście Myszków, możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania, pozyskiwanie nowych klientów,spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży,dbanie o dobre kontakty z klientami,praca w programie pakiecie Office (Word, Excel),tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów,dbanie o dobry wizerunek firmy
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-06 - Myszków (śląskie)
przygotowanie posiłków, kierowanie zespołem pomocy kuchennej
"W&W" Wojciech Wiczkowski - 2018-04-07 - Łeba (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
sporządzanie posiłków dla podopiecznychsporządzanie listy zakupówpraca zgodnie z procedurami
CENTRUM OPIEKI REHABILITACYJNEJ "DĘBOGÓRZE" HANNA PISARSKA - 2016-09-21 - Dębogórze (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-04-14 - Wejherowo (pomorskie)
Odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni, samodzielne przygotowywanie potraw według receptury, przygotowywanie dużych imprez.
Eko Folwark S.A. - 2016-06-10 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)
Serwis urządzeń chłodniczych przemysłowych. Praca w godz.: 8-16. Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą - tel.: 663 666 066.
ANTEX JACEK ANTKIEWICZ - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
praca kucharza
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2017-12-21 - Lubawka (dolnośląskie)