KUCHARZ 艁omianki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czysto艣ci
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: 艁omianki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艁omianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czysto艣ci
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁omianki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131 A, 05-850 B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: B艂onie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B艂onie
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131 A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.02.2017
Data dodania oferty pracy: 21.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.02.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; ch臋ci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane do艣wiadczenie; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SP脫艁KA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFA艁 KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 serwowanych w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie kebab贸w, obs艂uga klienta, praca na dwie zmiany 10.00 - 18.00 i 16.00 - 21.00, Wrze艣nia,
LAILA KEBAB - 2016-02-02 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, obs艂uga klienta
Pizzeria Ago's D.Piotrowska w Pu艂tusku - 2016-09-22 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Produkcja, przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych i napoj贸w w plac贸wce gastronomicznej, dbanie o czysto艣膰 utrz膮dze艅 kuchennych i naczy艅 do serwowania; praca w godzinach 12:00-24:00 - dwuzmianowa
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pi艂a (wielkopolskie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRYBIE DWUZMIANOWYM: 6.00 DO 14.00 ORAZ 8.30 DO 16.30. - PRZYGOTOWANIE POTRAW- USTALANIE KARTY DA艃- NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 ZAM脫WIONEJ 呕YWNO艢CI- ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM PRACUJ膭CYM W KUCHNI- USTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOB脫W PODAWANIA POTRAW- DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZ膭DZANIA SK艁ADNIKAMI- 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA ZE WSP脫艁PRACOWNIKAMI- UDZIELANIE INFORMACJI GO艢CIOM NA TEMAT SK艁ADNIK脫W U呕YWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARGI
Firma Bartek Cecylia Ba艅kowska - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZY艃SKA - 2016-10-10 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Miliczu - 2017-09-27 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w FB, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮 personelu
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - 呕arki (艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posi艂k贸w
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potrwa kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarz膮dzanie zespo艂em kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz w艂a艣ciwe przechowywyanie produkt贸w spo偶ywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "KOGA" Osiecki Wies艂aw, Osiecka Danuta - 2016-03-30 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posi艂k贸w;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawid贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierz膮co cvzysto艣ci na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykszta艂cenie 艣rednie ,umiej臋tno艣膰 obs艂ugi sprz臋tu gastronomicznego do艣wiadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWC膭; 515 152 351
WYCZAWSKI W艁ADYS艁AW - FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
praca kucharza ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje, catering, a mianowicie: gotowanie, przygotowywanie surowc贸w do przyrz膮dzania posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe, do艣wiadczenie min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣膰- specjalno艣膰: znajomo艣膰 potraw kuchni arabskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej;
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
Dom Zakonny Ksi臋偶y Werbist贸w - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣c o czysto艣膰 stanowiska
YANA GRZEGORZ W脫JCIK - 2018-07-27 - Kowary (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych.
Mia艂kowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa S贸l (lubuskie)
wed艂ug stanowiska
VIVA SPORT KLUB Sp贸艂ka cywilna - 2017-05-29 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
jw.
KHAGANI SALIMZADE - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukrai艅skiej w menu hotelowe, wydawanie potraw wed艂ug zam贸wie艅 klienta.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2018-02-21 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie codziennych posi艂k贸w dietetycznych-catering, sk艂adanie zam贸wie艅 dobra organizacja pracy, wszelkioe prace wykonywane w kuchni
RAJ Jedlak Jolanta - 2016-01-28 - Dziechciniec (mazowieckie)