KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy "DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 434,69 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu, zmianowa w godzinach 6-18, 10-22 w soboty, niedziele i święta.
Data publikacji: 2019-10-07
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu, zmianowa w godzinach 6-18, 10-22 w soboty, niedziele i święta.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 434,69 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięczny system wynagradzania
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 434,69 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe,
Nazwa pracodawcy:
"DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: hotele
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2019
Oferta pracy ważna do: 04.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b3270e5fe027bf993620777621ec017c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaoopatrzeniowych, opracowywanie karty menu, obsługa cudzoziemców - klientów zagranicznych w języku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wyszków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
P.H.U. Qsi Magdalena Kaliszewska - 2018-01-02 - Lubin (dolnośląskie)
Praca w kuchni w przedszkolu. Kontakt z pracodawcą: tel. 71 783 26 20, e-mail: kleks (at) przedszkole.wroclaw.pl
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE "AKADEMIA PANA KLEKSA" - 2019-10-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-26 - Tczew (pomorskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-06-15 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i dań gotowych
ANKER- Sp. z o.o. - 2018-03-22 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, WYKONYWANIE RÓŻNYMI METODAMI POTRAW Z WARZYW, OWOCÓW I GRZYBÓW, JAJ I MIĘSA
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2017-02-14 - Wróblew (łódzkie)
pomoc przy sporządzaniu potraw, surówek, sałatek, obróbka
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
Nadzorowanie pracy działu jakości, odpowiedzialność za analizę jakościową, współpraca z koreańskimi spółkami oraz główną siedzibą w Korei.
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Bieruń (śląskie)
PRACA FIZYCZNA
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Przesiadłów (łódzkie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-04-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie itp.
Mariola Żyła - 2017-07-31 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-10-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Kościan (wielkopolskie)
Praca na kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2017-08-08 - Augustów (podlaskie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sporzadzenie róznego rodzaju potraw, napojów, cist i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Obliczanie wartości odżywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Wykończenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodne ze stanowiskiem.
BURSA GDAŃSKA IM.IRENY SENDLEROWEJ - 2017-08-29 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej i wloskiej,zarabianie ciasta na pizzę
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-03-19 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-04 - Grajewo (podlaskie)
x
Tokyo Sushi Dorota Babynko - 2019-06-19 - Białystok (podlaskie)
przygotowanier posiłków z półproduktów i od podstaw
Bar Gastronomiczny "BB" Katarzyna Winterhoff Bielsko - 2015-11-19 - Bielsko (wielkopolskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
Adam Pluta SMACZEK - 2017-07-21 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, arabskiej i kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie kebabu, gyros, zapiekanki
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Szycie z dzianin odzieży sportowej (bluzy, spodnie, T-shirty, odzież dziecięca, odzież treningowa). Obsługa maszyn: stębnówka,renderka, dwuigłówka, autolap.
MAR-POL P.P.H.U. - 2016-04-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań według receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Łódź (łódzkie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w zespole, możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-02-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd WIKA Elwira Grzelak Lidzbark Warmiński - 2018-05-11 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)