KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca w zespole, mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na 1/2 etatu
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Krotoszyn (wielkopolskie)
Pracodawca: ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca w zespole, mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na 1/2 etatu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 07.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
Bruzdowa 93/a, 00-697 Warszawa, powiat: bytowski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny w godz. 17:00 do 22:00, cv + podanie z艂o偶y膰 w siedzibie firmy po uprzednim kontakcie telefonicznym
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: bytowski
Gmina pracodawcy: Lipnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Bruzdowa
Numer budynku pracodawcy: 93
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 08.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
utrzymywanie w czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
wykonywanie henny i regulacji brwi, us艂ugi manicure, sprzeda偶 kosmetyk贸w
KIMI Zielone Arkady Sp贸艂ka Cywilna - 2017-12-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych, wydanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych, zachowanie standard贸w haccp
Niepubliczne Przedszkole "Fasolka" - 2018-02-16 - Gda艅sk (pomorskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-05-31 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
WX KRAK脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz przygotowywanie posi艂k贸w (KUCHNIA EUROPEJSKA),praca na 1/2 etatu, dyspozycyjno艣膰 12:00-24:00 w soboty do 01:00, kontakt z pracodawc膮 osobisty,sala G
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kosta艅ski W艂odzimierz - 2017-06-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ADAM W膭SIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-03-02 - Radomsko (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z przyj臋tymi standardami, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw zamawianie towaru.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ROBERT KOWAL - 2019-01-17 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug standard贸w firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - 呕abno (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
WG ZAKRESU OBOWI膭ZK脫W KUCHARZA: obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowywanie potraw
1 WOJSKOWY SZPITAL KLINICZNY Z POLIKLINIK膭 SP ZOZ W LUBLINIE - 2018-03-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie da艅 z kuchni tureckiej, zamawianie i przyjmowanie towaru , koordynacja pracy pracownik贸wpraca 2 zmiany 12-24wyn. z艂/h brutto
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga klienta
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych, ustalanie menu.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "KAMI艃SKI" Marian Kami艅ski - 2016-08-05 - K臋pno (wielkopolskie)
sprz膮tanie pokoi hotelowych
HOTEL AR艁AM脫W S.A. - 2019-05-24 - Ar艂am贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-05-15 - August贸w (podlaskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w - wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Sopot (pomorskie)
praca przy wyrobie w臋dlin
BAN Zak艂ad Przetw贸rstwa Mi臋snego i Dodatk贸w Masarskich Sp.J. - 2016-05-19 - Lubie艅 G贸rny (zachodniopomorskie)
wst臋pnaobr贸bka i sportzadzanie da艅 z karty menu, potraw regionalnych kuchni poskiej i innych narod贸w praz potraw i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Wyka艅czanie porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ku藕nica Skakawska (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci
HOTEL SEN ANETA 呕Y呕A-OSOWIEC - 2016-09-20 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 na sto艂贸wce szolnej w Szkole Podstawowej nr 6 w Ko艂obrzegu.
PPHU "Juranek" Eugeniusz Juranek - 2016-08-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
prace magazynowe
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Stawiguda (warmi艅sko-mazurskie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w na potrzeby zewn臋trzne oraz wewn臋trzne dostosowanych do r贸偶nych okazji oraz diet;- pomoc w nadzorze nad utrzymaniem czysto艣ci drobnego sprz臋tui urz膮dze艅 kuchennych;- dbanie o higien臋 osobist膮 i stan odzie偶y ochronnej;- utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci swojego stanowiska pracy w trakcie i po zako艅czeniu prowadzonych zada艅 i czynno艣ci;- organizacja pracy w kuchni;- przyjmowanie surowc贸w;
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek, zup itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Bia艂ystok (podlaskie)