KUCHARZ/ GASTRONOM Lubień Górny oferta pracy BAN Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Dodatków Masarskich Sp.J.

Stanowisko: KUCHARZ/ GASTRONOM
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: praca przy wyrobie wędlin
Data publikacji: 2016-05-19
Lokalizacja: Lubień Górny (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BAN Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Dodatków Masarskich Sp.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:72-315 Lubień Górny, powiat: łobeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca przy wyrobie wędlin
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ GASTRONOM
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubień Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łobeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Resko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy:
BAN Zakład Przetwórstwa Mięsnego i Dodatków Masarskich Sp.J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łobzie
Adres pracodawcy:
72-315 Lubień Górny, powiat: łobeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: łobeski
Gmina pracodawcy: Resko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubień Górny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łobzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.05.2016
Oferta pracy ważna do: 18.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
praca administracyjno - biurowa : samodzielny referent d/s obsługi projektów z zakresu edukacji współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Jawor (dolnośląskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-05-07 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Sieradz (łódzkie)
WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Fakturowanie, przyjmowanie zamówień, wypełnianie raportów, sprawozdań, kontakt z klientem, rozliczanie kierowców - dokumenty kasowe.
"Płatek" Przetwórstwo mięsne Spółka Jawna - 2016-04-29 - Nowa Wieś Szlachecka (małopolskie)
Przygotowanie potraw a la carte, umiejętność rozbiórki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakupów, odpowiednie przechowywanie produktów, nadzór nad personelem w kuchni
kontakt przez WUP - 2017-09-14 - Niemcy (Niemcy)
Praca w charakterze kucharza. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowiskuWysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia bezpośrednio z pracodawcą
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2017-03-06 - Krzyżanowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Kajetan Leszek PIZZERIA HADES - 2015-12-29 - Ryki (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków, planowanie produkcji, sporządzanie listy zapotrzebowania, nadzorowanie nad procesem produkcji
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2016-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygototywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2016-03-02 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Płock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2018-04-12 - Częstochowa (śląskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRACE PORZĄDKOWE
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-02-29 - Lubin (dolnośląskie)
struganie listew do produkcji programu ogrodowego
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Dębrznik (dolnośląskie)
obróbka wstepna surowców, przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Żagań (lubuskie)
praca na stanowisku w domu opieki
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-08-06 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie , utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bedlno (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Korczowa (podkarpackie)
opracowywanie oraz przygotowywanie menu dla klientów OW Kormoran; praca w godz. 6-10, 16-20.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-03-07 - Rowy (pomorskie)
sporządzanie i przygotowywanie posiłków, dań zgodnie z wymogami racjonalnego zywienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ławki (lubelskie)
Sprawdzanie i odbieranie poczty tradycyjnej i elektronicznej, obsługa urządzeń biurowych, obsługa programu magazynowo - handlowego Subiekt GT.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Kafar (łódzkie)
Praca w pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2016-03-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, obsługa sali jadalnej, wydawanie posiłków
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Orłowskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-09-22 - Chojnice (pomorskie)
przyrządzanie posiłków dietetycznych ukraińskich
TERVIS Magdalena Cieślak - 2017-09-27 - Rzepin (lubuskie)