KUCHARZ Sieradz oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pomoc na kuchni
Data publikacji: 2016-03-21
Lokalizacja: Sieradz (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sieradz, powiat: sieradzki, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Pomoc na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sieradz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sieradzki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sieradzu
Adres pracodawcy:
Plac Wojew贸dzki 3, 98-200 Sieradz, powiat: sieradzki, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: sieradzki
Gmina pracodawcy: Sieradz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sieradz
Ulica pracodawcy: Plac Wojew贸dzki
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sieradzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
MA艁GORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2018-06-28 - Modlnica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2018-03-29 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- obs艂uga klienta- obs艂uga kasy fiskalnej
Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy - 2016-05-18 - Lubosz (wielkopolskie)
spozr膮dzanie potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w i p贸艂produkt贸w, wyrob贸w gotowych;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Chojna (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-07 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, wsp贸艂praca z szefem kuchnimiejsce pracy: ul. Fredry/Podwale, Bydgoszcz
"Yaro" Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca weekendowa w godzinach od 8.00 do 19.00; nauczyciel w Liceum Og贸lnokszta艂c膮cym zawod贸w/przedmiot贸w opieku艅czych
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" 艁ukasz K膮cki - 2017-11-23 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
"MEZOPOTAMIA" MAGDALENA KRAUS-YILDIRIM - 2017-01-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych.WYMAGANIA:- wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe- 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowegoPraca w godz. od 7:00 - 15:00KONTAKT TEL. Z PRACODAWC膭: 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych- posi艂ki, kuchnia Polska, Europejska Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy 5 lat, przygotowywanie posi艂k贸w dla min. 120 os贸b, tworzenie menu, receptur, przygotowanie nowych propozycji do menu, nadz贸r nad pracownikami. Praca od czwartku do niedzieli.
Przedsi臋biorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2017-10-06 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka, dania z dziczyzny) wg tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi, wyko艅czanie, przygotowanie, dekorowanie, wydawanie wyrob贸w kulinarnych
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
ZEGAST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-02 - Kie艂czyna (艣wi臋tokrzyskie)
Dbanie o porz膮dek w kuchni, przygotowywanie produkt贸w do gotowania, przygotowywanie posi艂贸w, dekoracja talerzy i potraw, kalkulacja cen, uk艂adanie kart menu., pobieranmie produkt贸w spozywczych z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych w recepturze, przyjmowanie towaru, wdrazanie systemu HCCP, obs艂uga urzadze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Moczkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w do pizzy, wyr贸b pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porz膮dkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BART艁OMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw wg zam贸wie艅 klient贸w, dbanie o czysto艣膰 i organizacj臋 produkcji jedzenia. Dwie zmiany 10.00 - 18.00, 14.00 - 22.00. Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-ce.
ANCORA BU呕ANTOWICZ I H艁YWA SP脫艁KA JAWNA - 2017-09-05 - Pi艂a (wielkopolskie)
Sprzedawca w stacji paliw
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie towar贸w, produkt贸w i odbi贸r ich od dostawc贸w, sprz膮tanie miejsca pracy. Wymagane wykszta艂cenie co najmniej zawodowe o charakterze gastronomicznym, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, pracowito艣膰, dyscyplina w zachowaniu czysto艣ci i higieny pracy, aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych oraz do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Ramzes, ul. Jedno艣ci Robotniczej 13, 69-100 S艂ubice. Tel. 509 495 091 Pawe艂 Kaliski. Adres e-mail: pawkalski (at) wp.pl
PAWE艁 KALISKI - 2017-09-28 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie bufet贸w i da艅 z karty
B5 Sp. z o.o. 艁AZIENKI II Resort Medical&SPA - 2016-03-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2017-05-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodny z zakresem zada艅
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 system贸w operacyjnych 10 stopie艅 zaawansowany.Linux oraz Windows Server 2016 poziom podstawowy.Znajomo艣膰 rozwi膮za艅 ManageEngine - wdro偶enie oraz utrzymywanie.Znajomo艣c system贸w wideokonferencji Yealink i Huawei- wdro偶enie i utzrymywanie.Wdro偶enie oraz administrowanie urzadzeniami systemowymi ZOS FOR4CS.Wiedza z zakresu SBC.Praca w godz.8-16.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - P臋cice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"EUROPA" s.c. Jaro艅ska Patrycja, Teresa Dominiak - 2016-03-22 - D膮browice Stare (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane do艣wiadczenie zawodowe; praca co drugi dzie艅; miejsce pracy: Gliwice
PO殴DZIA艁 JERZY FIRMA J.PO殴DZIA艁 - 2018-04-27 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym-kuchnia wietnamska. Przyrz膮dzanie potraw wietnamskich, azjatyckich.
"VAN HAU" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw w restauracji
Us艂ugi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wa艅czyk - 2016-04-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)