KUCHARZ Lubosz oferta pracy Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- obs艂uga klienta- obs艂uga kasy fiskalnej
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Lubosz (wielkopolskie)
Pracodawca: Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:64-423 Lubosz, powiat: mi臋dzychodzki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- obs艂uga klienta- obs艂uga kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubosz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi臋dzychodzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kwilcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 28, 64-540 Pniewy, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Pniewy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pniewy
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2016
Data dodania oferty pracy: 18.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Transport mi臋dzynarodowy
HURTOWNIA KWIAT脫W AZALIA Sp. z o.o - 2016-04-01 - Jagielnik (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Znajmo艣膰 kuchni polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w i przygotowania da艅 kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty m膮czne). Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Pi艂a ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwyci臋stwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM WG. OBOWI膭ZUJ膭CYCH NORM DLA DZIECI W WIEKU SZKOLNYM I PRZEDSZKOLNYM. NADZOROWANIE PRZEBIEGU PROCES脫W TECHNOLOGICZNYCH, PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POSI艁K脫W. PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE PRACY PRACOWNIK脫W KUCHNI.
Szko艂a Podstawowa nr 1 w Polkowicach - 2017-01-30 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 szkonych praca popo艂udniowa, jedna zmiana , umowa na czas okreslony min rok z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia Sala B
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 12 - 2017-08-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Adamowo (wielkopolskie)
- przygotowywanie menu i posi艂k贸w wed艂ug potrzeb i karty- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸wpraca w sezonie marzec - pa藕dziernik 2017miejsce wykonywania pracy - trasa objazdowa lunaparku w Polsce
Przedsi臋biorstwo Rozrywkowe Robland Zamelek Teresa - 2017-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
Brak danych
Chopin Airport Development Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie (g艂贸wnie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
F.U.H. FRESH Karkosza Hubert - 2016-09-15 - Mielec (podkarpackie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, WYMAGANIA: wykaszta艂cenie zawodowe, z do艣wiadczeniem zawodowym min. 5 lat.
Firma GAMA - 2016-04-08 - Kochanowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia
GALICJA PAWE艁 BOROWIEC - 2016-05-24 - Babica (podkarpackie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SP脫艁KA CYWILNA EDYTA STYPU艁KOWSKA, MAREK STYPU艁KOWSKI - 2016-02-23 - 艁apy (podlaskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (艂贸dzkie)
DO UZGODNIENIA
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2017-03-22 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Kra艣nik (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzonych potraw oraz ich estetyk臋 podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 z艂 netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-02-15 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowanie i dystrybucja potraw zgodnie z ustalonymi recepurami
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug gotowych receptur, utrzymanie porz膮dku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Legionowo (mazowieckie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
1.Samodzielne sporz膮dzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysok膮 jako艣膰 i estetyk臋 przygotowywanych da艅.4.Przestrzeganie termin贸w przygotowania potraw.5.W艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w.6.Dbanie o prawid艂owy stan sprz臋tu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolno艣l膮skie)