KUCHARZ Krynica-Zdr贸j oferta pracy "Duo-Bet" sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-05-23
Lokalizacja: Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Pracodawca: "Duo-Bet" sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Pu艂askiego 2, 33-380 Krynica-Zdr贸j, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krynica-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krynica-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "Duo-Bet" sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pu艂askiego 2, 33-380 Krynica-Zdr贸j, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowos膮decki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krynica-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pu艂askiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: prowadzenie restauracji
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kontrola jako艣ci przygotowywanych produkt贸w, przygotowanie potraw, wprowadzanie nowych produkt贸w gastronomicznych, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni
Cukiernia Staropolska Wojciech Koz艂owski - 2016-07-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kulinarnych; dob贸r w艂a艣ciwych produkt贸w spo偶ywczych; sporz膮dzanie zup, potraw mi臋snych sa艂atek zak膮sek; estetyka podania i zdobienia potraw; dba艂o艣膰 o higien臋 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,- przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Ch艂apowo (pomorskie)
Gotowanie. Zmianowo艣膰 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
instrukta偶 wst臋pny, stanowiskowy, zapoznanie si臋 z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewn臋trznymi, regulaminem BHP i p. po偶., przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 sporz膮dzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y wed艂ug norm wagowych, dba艂o艣膰 o inwentarz kuchenny, zg艂aszanie kierownikowi bie偶膮cych usterek i awarii, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
MY POL GROUP - 2016-02-22 - Gda艅sk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
ADAM W膭SIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2017-10-06 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ARTE Sp. z o.o. - 2015-12-03 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTO艢C NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKO艁O 20 PRACOWNIK脫W;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJ臉TNO艢C GOTOWANIA, ZNAJOMO艢膯 PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIE艃;
HOSPICJUM 艢W.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Monta偶 i demonta偶 rusztowa艅.
SINEMARK SP Z O.O. - 2016-12-27 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸wwykszta艂cenie zawodowedo艣wiadczenie
Firma Handlowo Us艂ugowa Mi-Ko Miko艂aj Kowalczyk - 2016-08-17 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w z zakresu 14 r贸znych diet, gotowanie, sma偶enie, pieczenie, dbanie o czysto艣c na swoim stanowisku pracy
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2017-01-02 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wg stanwoiska
PH OLMA Ma艂gorzata Gryszkiewicz - 2017-05-26 - Krzywe (podlaskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie bez znaczenia
PLANET Milena Molska - 2016-01-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej. Zamawianie produkt贸w w hurtowniach bran偶owych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie zam贸wie艅 towaru
GRUPA GASTRO S.C. - 2017-05-09 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
przygotowywanie i ekspedycja posi艂k贸w, deser贸w. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepis贸w BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Obowi膮zki: wykonywanie da艅 z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, wsp贸艂praca z pracownikami, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: sta艂e zatrudnienie w oparciu o umow臋 o prac臋, poznanie najnowszych standard贸w pracy w gastronomii, interesuj膮c膮 prac臋 w gronie profesjonalist贸w, udzia艂 w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, mo偶liwo艣膰 rozwoju i awansu w ramach ca艂ej sp贸艂ki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-08-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie da艅 do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - 呕elk贸w (mazowieckie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie co najmniej 5-letnie. Praca r贸wnie偶 w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Lyski (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Andoria Beata Kopras - 2017-08-01 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Pizzeria "RADOS" Rados艂aw Wojtarowicz - 2017-02-07 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i ppo偶., wysoka kultura osobista, otwarto艣膰, w艂asna inicjatywa, samodzielno艣膰
TOTAL Marcin Bajor - 2017-04-24 - Por臋ba (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga programu komputerowego, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - S艂ubice (lubuskie)