KUCHARZ ( PO WER V) Przygodzice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( PO WER V)
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sta偶 - zapoznanie si臋 zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.po偶, zapoznanie si臋 z organizacj膮 pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentemoferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮c膮 dokumentacj膮 rozliczeniami z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, zapoznanie w艂a艣ciwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania magazynowania, zamra偶ania i rozmra偶ania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w, sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciw膮 obr贸bk膮 mi臋s w tym: wieprzowiny, wo艂owiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja da艅 garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporz膮dzanie karty menu, opracowywanie jad艂ospisu imprezy okoliczno艣ciowej wed艂ug zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣ci膮 i ilo艣ci膮 produkcji, opracowywanie w艂asnego przepisu kulinarnego, w艂a艣ciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwegostanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza magazynowego, sta艂y nadz贸r nad higien膮 osobist膮 i odzie偶膮 robocz膮, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Przygodzice (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przygodzice, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
sta偶 - zapoznanie si臋 zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.po偶, zapoznanie si臋 z organizacj膮 pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentemoferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮c膮 dokumentacj膮 rozliczeniami z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, zapoznanie w艂a艣ciwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania magazynowania, zamra偶ania i rozmra偶ania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w, sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciw膮 obr贸bk膮 mi臋s w tym: wieprzowiny, wo艂owiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja da艅 garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporz膮dzanie karty menu, opracowywanie jad艂ospisu imprezy okoliczno艣ciowej wed艂ug zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣ci膮 i ilo艣ci膮 produkcji, opracowywanie w艂asnego przepisu kulinarnego, w艂a艣ciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwegostanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza magazynowego, sta艂y nadz贸r nad higien膮 osobist膮 i odzie偶膮 robocz膮, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( PO WER V)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przygodzice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 20.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 19.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Wolno艣ci 29a, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 29a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 25.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-04-19 - Chojnice (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych ze znajomo艣ci膮 receptur potraw. Czytanie receptur w j臋zyku hinduskim. Wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe 1 rok. Dobra znajomo艣膰 j臋z. nepalskiego i hinduskiego.
Shrijana Bhwetwal (Thapa) - Sahara Groups - 2016-04-25 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posi艂k贸w
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wr贸blew (艂贸dzkie)
koordynacja prac spawalniczych i 艣liusarskich, kierowanie grup膮 spawaczy cudzoziemskich
Smarts Systems Sp. z o.o. - 2019-01-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅.
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Gda艅sk (pomorskie)
umiej臋tno艣c nak艂adania mi臋sa na patyk, przygotowywania da艅 z soczewicy, ryb , da艅 arabskich, sisz kebab, przygotowywanie kebab贸w
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-05-08 - 艁owicz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony w Elbl膮gu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 z艂 za godz. brutto
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-06-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
udzia艂 w uruchomieniu nowych maszyn; utrzymanie bezpiecze艅stwa w miejscu pracy; udzia艂 w procesie projektowania maszyn; wykonywanie prac kontrolno-pomiarowych; montowanie i uruchamiania maszyn i urz膮dze艅 elektrycznych na podstawie dokumentacji technicznej, monta偶 urz膮dze艅 steruj膮cych, tworzenie schemat贸w elektrycznych, programowanie PLC
MARCOLL S.C. BARBARA I 艁UKASZ MARCOLL - 2016-05-04 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i da艅 w punkcie gastronomicznym, pomoc przy planowaniu zaopatzrenia w produkty 偶ywno艣ciowe, ustalanie gramatury potraw i da艅 oraz jej przestrzeganie.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Opinog贸ra G贸rna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
ELIZANDIA s. c. E&J Copiak w J臋drzejowie - 2017-07-28 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, - utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
Firma KANA s.c - 2016-07-07 - Opole (opolskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Kucharz / zast臋pca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Pot臋pa Mariusz SO艁TYS - 2017-10-20 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2018-06-13 - 呕aga艅 (lubuskie)
instrukta偶 wst臋pny, stanowiskowy, zapoznanie si臋 z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewn臋trznymi, regulaminem BHP i p. po偶., przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 sporz膮dzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y wed艂ug norm wagowych, dba艂o艣膰 o inwentarz kuchenny, zg艂aszanie kierownikowi bie偶膮cych usterek i awarii, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchnii ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
przygotowanie Sushi
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - 艁uk贸w (lubelskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska, do艣wiadczenie, komunikatywno艣膰. Praca w restauracji z jedzieniem na wag臋 D'gustacja. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-09-14 - Rybnik (艣l膮skie)
- Przyrz膮dzanie posi艂k贸w; przyjmowanie produkt贸w z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach 偶ywieniowych i dbanie o racjonalne ich zu偶ycie; prowadzenie magazynu podr臋cznego; branie udzia艂u w uzgadnianiu jad艂ospis贸w; przestrzega膰 zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higienicznych, dyscypliny, BHP i ppo偶., tak偶e wynikaj膮cych z realizacji systemu HACAP.- Wynagrodzenie: 1928 z艂 brutto (oraz dodatek za wys艂ug臋). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony - 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 06:00-14:00. Do艣wiadczenie nie jest wymagane. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z wykonywanym zawodem kucharza. Kontakt osobisty (ul. Rybnicka 1, 40-038 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32 256-11-49) w godz.: 9:00-15:00 lub e-mail: przedszkole35 (at) poczta.fm
Miejskie Przedszkole nr 35 - 2016-07-15 - Katowice (艣l膮skie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, wykonywanie r贸偶nych potraw, sporz膮dzanie potraw regionalnych
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
Gotowanie i inne czynno艣ci kucharza w 偶ywieniu zborowymR贸wnowa偶ny czas pracy we wszystkie dni tygodnia. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Wynagrodzenie: 2100 z艂 brutto
Szpital Miejski 艣w. Jana Paw艂a II w Elbl膮gu - 2018-10-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata do艣wiadczenia zawodowego, wykszta艂cenie zawodowe i aktualna ksi膮偶eczka zdrowia.Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
gotowanie i przygotowanie produkt贸w
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸wZmianowo艣膰 do uzgodnienia przewa偶nie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Po偶膮dane posiadanie w艂asnego 艣rodka transportu ze wzgl臋du na utrudniony powr贸t po godz. 22Mo偶liwo艣膰 noclegu.Wynagrodzenie od 2000 z艂 brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Miros艂aw W贸jcik - 2017-06-21 - Bogaczewo (warmi艅sko-mazurskie)
Prygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.
LILA MEDICAL SPA SP Z O. O. - 2018-01-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)