KUCHARZ Szemud oferta pracy Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz w stołówce w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie. Umowa na czas określony od 01.02.2017 (możliwość wcześniejszego zatrudnienia), z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
Data publikacji: 2017-10-13
Lokalizacja: Szemud (pomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szkolna 4, 84-217 Szemud, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz w stołówce w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie. Umowa na czas określony od 01.02.2017 (możliwość wcześniejszego zatrudnienia), z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szemud
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szemud
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe ok. 2-3 lata
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Szkolna 4, 84-217 Szemud, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Szemud
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szemud
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.10.2017
Oferta pracy ważna do: 12.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Przedbórz (łódzkie)
obsługa gości restauracji, obsługa kasy fiskalnej
NOTUS Agnieszka Witkowska (Gościniec pod Młynem) - 2017-10-19 - Jacewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Drezdenko (lubuskie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
jw.
Kolporter Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie pracy brygady sprzątającej obiekty w woj łódzkim, czyszczenie, doczyszczanie, nadzór nad pracownikami, dowóz pracowników na miejsce pracy
CLAR SYSTEM Sp. z o. o. - 2016-06-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków w kuchni zakładu pracy
Aspen-Res Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Poznań (wielkopolskie)
prowadzenie warsztatów kulinarnych w języku rosyjskim i ukraińskim, przygotowanie i wyadawanie potraw, ciast, deserów, obróbka mięsa, zachowanie czystości
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Galiny (warmińsko-mazurskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-29 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, w tym pizzy.
Restaurant Italia / Ristorante Italia - 2015-11-27 - Dania (Dania)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej i arabskiej według tradycyjnych receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicą, czytanie tradycyjnych receptur, dbanie o porządek higienę w miejscu pracyOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
Al-Sahara Md. Siddiqur Rahman - 2016-04-22 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie menu
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-20 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
prace związane z tynkowaniem, obsługa maszyn G4 i G5 oraz ręczne nakładanie tynku (cementowe i strukturalne), praca od poniedziałku do soboty w godz. 7-18
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Piastów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie, serwowanie, kebab, sushi, pomoc w pracach przy jedzeniu orientalnym;Praca w godzinach 10:00-18:00; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami dietetyka.- Wynagrodzenie: od 2700 zł/brutto - do uzgodnienia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent szkoły gastronomicznej. Wymagana umiejętność gotowania. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 664-940-152) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mieczysława Karłowicza 10, 40-145 Katowice) lub e-mail: gkopcinski (at) gmail.com
Grzegorz Kopciński FRESH DIET - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
- przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni ukraińskiej- dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-02-15 - Michałowice (małopolskie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)