KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa maszyn: melafex firmy Hendi, grill gazowy Adessa, Thermomix, blender Kitchen Aid, blender planetarny firmy Hamilton, piec konwekcyjny- obróbka ciepłych mięs- przygotowywanie mięs do produkcji i luzowanie drobiu- marynowanie mięs, produkcja sosówGodziny pracy: 6-14, 14-22.
Data publikacji: 2019-09-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługa maszyn: melafex firmy Hendi, grill gazowy Adessa, Thermomix, blender Kitchen Aid, blender planetarny firmy Hamilton, piec konwekcyjny- obróbka ciepłych mięs- przygotowywanie mięs do produkcji i luzowanie drobiu- marynowanie mięs, produkcja sosówGodziny pracy: 6-14, 14-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność obsługi maszyn: melafex firmy Hendi, grill gazowy Adessa, Thermomix, blender Kitchen Aid, blender planetarny firmy Hamilton, piec konwekcyjny Rational- umiejętność obróbki ciepłych mięs, przygotowywania mięs do produkcji, luzowania drobiu- umiejętność marynowania mięs, produkcja sosów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowaniezgłoszenia osobiste - adres do rekrutacji: ul.Wólczańska 73 Łódź
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.09.2019
Oferta pracy ważna do: 09.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f296eb810f31d3494d8301d6af52a4a4
Podobne oferty pracy
przygotowywanie bieżącej produkcji posiłków z produktów świeżych. Wydawanie dań zamówionych z karty menu
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2017-10-31 - Białowieża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, zakup towarów u dostawców narodowości tureckiej.
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dan i poiłków.
LOK ARTUR RYDZICKI - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z systemem HACCP,- nauka przygotowywanie posiłków,- przygotowywanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Przyrządzanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie gotowych posiłków
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2019-03-27 - Białka (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2020-01-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klientów, obrót pieniędzmi, rozliczanie pienięzy, kompetencje sprzedawcy, język chiński wymagany do porozumioewania się z zarządem pochodzenia chińskiego, jak i zamawiania towarów i składania raportów, wykonywanie prac zlecownych przez zarząd i inne, zastępowanie pracowników w razie choroby lub nieobecnośći
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw kuchni wschodniej: czebureki, pielmieni, kreplachy, deruny wg oryginalnych receptur - nadzorowanie świeżości używanych składników- nadzór nad jakością zamówionej żywności Praca od 9:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: ul. Piotrkowska 77
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Wschowa (lubuskie)
Przygotowanie potraw, gotowanie, obróbka mięsa, obieranie warzyw. kontakt tel:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" Spółka Jawna, Os. Barwinek 28 Kielce - 2016-01-27 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ DLA GOŚCI RESTAURACJI ZGODNIE Z ZACHOWANIEM ZASAD HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY PO WYKONANEJ PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ ELEMENTÓW KUCHNI MOLEKULARNEJ - KUCHNIA NOWOCZESNA, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA W GODZINACH 08.00-22.00
P.H.U. ISABELLA KARCZYŃSKA - 2019-04-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pomoc w sporządzaniu podstawowych potraw dla różnych diet, porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, pobieranie surowców z magazynu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Pogórze (śląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Łódź (łódzkie)
prace związane z obsługą skórowaczek, odbławiarek, kutrów, pił tarczowych i taśmowych, nacinarek do mięs, wilków, pakowarek, etykieciarek
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Mościszki (wielkopolskie)
Prowadzenie samochodu dostawczego oraz ciągnika rolniczego.
Gospodarstwo Rolne Grabianowski Jan - 2015-12-02 - Wyszyny (wielkopolskie)
pomoc przy obsłudze przyjęć okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Czyszczenie mebli, płyt.
MEBELUX Sp. z o.o. Ostróda - 2019-12-13 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w Restauracji Venessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 08:00 do 12:00
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; część podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rządowego programu adaptacyjnego w związku z czym wskazana jest znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
praca w kuchni,planowanie produkcji,dbanie o asortyment,sporządzanie listyzapotrzebowania,odbieranie zamowieńdoskonalenie menu pomoc w przyrządzaniu wyrobow,rozliczanie dostaw
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-05-17 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według receptur dla dzieci szkolnych i przedszkolnych, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, pobieranie produktów spożywczych z magazynu, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, zgodność kaloryczna przygotowywanych posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno - epidemiologicznej, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni.
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Kmiecinie - 2017-05-05 - Kmiecin (pomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, doświadczenie mile widziane
"AGRO BUD" PHU WIOLETA KORSUN - 2019-06-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)