KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw kuchni wschodniej: czebureki, pielmieni, kreplachy, deruny wg oryginalnych receptur - nadzorowanie świeżości używanych składników- nadzór nad jakością zamówionej żywności Praca od 9:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: ul. Piotrkowska 77
Data publikacji: 2018-12-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw kuchni wschodniej: czebureki, pielmieni, kreplachy, deruny wg oryginalnych receptur - nadzorowanie świeżości używanych składników- nadzór nad jakością zamówionej żywności Praca od 9:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: ul. Piotrkowska 77
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość dań kuchni wschodniej: czebureki, pielmeni, kreplachy, deruny. Znajomość oryginalnych receptur kuchni wschodniej,Umiejętność organizacji pracy własnejZnajomość dań kuchni włoskiej, greckiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2018
Oferta pracy ważna do: 18.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
asystent projektanta, projektowanie budynków
MAG-BUD Biuro Projektowe Maciej Grzesiak w Ostrzeszowie - 2016-11-22 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków z karty, posiłków na przyjęcia okolicznościowe, dań cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Ścinawa (dolnośląskie)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
Według stanowiska kucharz. Praca co drugi dzień.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman Włodarczyk - 2018-01-03 - Limanowa (małopolskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
1. Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Pomoc w przygotowywaniu posiłków przy użyciu artykułów spożywczych wydanych do kuchni.3. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.4. Porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego.Umowa o pracę na czas nieokreślony.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2018-02-22 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Zamawianie towarów, materiałów niezbędnych do utrzymania ciągłości realizacji produkcji,analiza i selekcja ofert od dostawców, negocjowanie cen oraz warunków współpracy z dostawcami, rozwijanie relacji biznesowych z aktualnymi i nowymi dostawcami oraz negocjowanie warunków współpracy, utrzymywanie ciągłości oraz terminowości dostaw.
Firma Produkcyjno-Usługowa „IN-BUL” Mirosław Bulczak - 2017-04-11 - Migi (pomorskie)
Sporządzanie pism i innych dokumentów przy wykorzystaniu programów komputerowych. Archiwizowanie dokumentów. Wystawianie faktur sprzedaży. Prowadzenie ewidencji magazynowej. Prowadzenie ewidencji wyposażenia niskocennego. Prowadzenie ewidencji środków trwałych. Zamawianie materiałów zgodnie z zasadami zamówień publicznych. Analiza racjonalności wykorzystania środków finansowych w zakresie realizacji zaopatrzenia. Prowadzenie działań promocyjnych oraz pozyskiwanie nowych klientów i kontrahentów firmy.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Doświadczenie zawodowe.
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc - 2017-01-02 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
Przygotowanie posiłkow i napojów
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-05-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni staropolskiej, włoskiej, i ukraińskiej. Dekorowanie podawanych dań. Tworzenie nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków ( obiadów). Dbanie o czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, dbanie o wysoką jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego i higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki oraz zaplecza i naczyń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Farna 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą 71 345-79-57 wew 109. Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-11-07 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
obróbka termiczna. obróbka wstępna, zamawianie towaru, kalkulacja kosztu wyprodukowania potraw, zarządzanie zmianą
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Staniszów (dolnośląskie)
przygotowywanie półproduktów,i obróbka artykułów spożywczych, wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej surowców, sporządzanie potraw wg receptur gastronomicznych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych wykorzystywanych w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2018-04-05 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie dań według receptur
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-05-04 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-12-13 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie produktów do dań
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wągrowiec (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Gniew (pomorskie)
Obsluga kasy fiskalnej na stoisku mięsnym, warzywnym, wykładanie towaru na półki.Sklepy: ul. Czernika 10, ul. Pojezierska 1A, ul. Łagiewnicka 118, ul. Wyszyńskiego 7akontakt w sprawie pracy:ul. Czernika 10 - 571 404 049ul. Pojezierska 1A - 571 404 191 ul. Łagiewnicka 118 571 404 105ul. Wyszyńskiego 7a 571 404 101 Praca od 6:30 do 14:30 oraz od 14 do 22
Mila S.A. - 2018-10-01 - Łódź (łódzkie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-02-24 - Słupca (wielkopolskie)