KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 08:00 do 12:00
Data publikacji: 2019-02-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża: Gastronomia- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów - właściwy dobór przepisów i skladnikówMiejsce wykonywanie pracy: ŁódźGodziny pracy od 08:00 do 12:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej - znajomość oryginalnych przepisów kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstepna produktów, przygotowanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-06-09 - Janki (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
praca w barze Kebab
Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Orchidea Day-Spa& Hair Design Teresa Matusik - 2017-05-23 - Bytom (śląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-29 - Szprotawa (lubuskie)
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. STAŻ PRACY MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej. Kontakt z innymi kucharzami tamtejszej kuchni. Odczytywanie przepisów w języku arabskim, tworzenie menu.
ALBASHA ABOUEGELLA HASSAN - 2019-02-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
dbanie o czystość i porządek pomieszczeń, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Turów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej
Zespół Szkół w Mstowie - 2018-12-27 - Mstów (śląskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
"STARA SZKOŁA" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kamiński - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
sprzedaz wyrobów firmowych, przymowanie zamówień, przygotowywanie zleceń na produkcję
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Złotoryja (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Przygotowywanie Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wytwarzanie sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Carving. Korzystanie ze stacji smażącej na WOK-a. Suszenie krewetek koktajlowych. Klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowanie ich jakości. Tworzenie receptur do dań kuchni tajskiej.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Wymagana umiejętność przygotowywania Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wymagana umiejętność wytwarzania sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tajskich. Wymagana umiejętność tworzenie nowych receptur. Wymagana umiejętność Carving-u. Wymagana umiejętność korzystania ze stacji smażącej na WOK-a. Wymagana umiejętność suszenia krewetek koktajlowych. Wymagana umiejętność klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowania ich jakości.
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2017-03-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Puszczykowo (wielkopolskie)
- Zapoznanie się z przepisami BHP i p.poż.- Zapoznanie się ze stanowiskiem pracy- Szycie spódniczek i szortów sportowych
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Świebodzin (lubuskie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namysłów (opolskie)
jw.
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłkow dla uczniów
Zespół Szkół w Kołczygłowach - 2016-01-12 - Kołczygłowy (pomorskie)
Praca w restauracji
P.H.U. "M i M" MIROSŁAW MORMUL -RESTAURCJA LUDOWA KIETRZ - 2019-02-18 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie produktów dla gości, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
Do zakresu obowiązków będzie należało przygotowanie potraw kuchni włoskiej (pizzy, makaronów, mięsa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
DO UZGODNIENIA
AJP S.C. - 2016-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i kaszubskiej.
NIKEL SP. Z O.O - 2017-04-06 - Ręboszewo (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Gniew (pomorskie)