KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ Janki oferta pracy KHAN Sp. z o .o
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obr贸bka wstepna produkt贸w, przygotowanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-22
Data publikacji: 2016-06-09
Lokalizacja: Janki (mazowieckie)
Pracodawca: KHAN Sp. z o .o
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mszczonowska 3, 05-090 Janki, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obr贸bka wstepna produkt贸w, przygotowanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-22
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Janki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Raszyn
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 02.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chi艅ski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie, minimum rok stazu pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni chi艅skiej, zaawansowana znajomo艣膰 j臋zyka chi艅skiego i komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego
Nazwa pracodawcy: KHAN Sp. z o .o
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Krakowska 4, 05-090 S臋kocin Nowy, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Raszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S臋kocin Nowy
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 23.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ WE W艁OC艁AWKU - 2018-02-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
zarz膮dzanie kalendarzemorganizacja spotka艅organizacja podr贸偶y s艂u偶bowychprzygotowywanie fakturwprowadzanie danychnadz贸r nad prawid艂owym obiegiem dokumnet贸wwype艂nienie rejestru czasu pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Gniezno (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; Do艣wiadczenie w obs艂udze du偶ych przyj臋膰 oraz go艣ci restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie da艅 na najwy偶szym poziomie kulinarnym, pod wzgl臋dem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, znajomo艣膰 kuchni polskiej, w tym do艣wiadczenie w przygotowywaniu da艅 z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaanga偶owanie i sumienno艣膰, do艣wiadczenie w cukiernictwie b臋dzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposa偶onej kuchni, mo偶liwo艣膰 pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Le艣na Per艂a w Rudzi艅cu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPO呕YWCZYMI I PRZEMYS艁OWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (艣l膮skie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, sporz膮dzanie potraw, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Nowa Ziemia (dolno艣l膮skie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zabrze (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy, dbanie o produkty, gotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni gruzi艅skiej. Praca w godzinach 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Serwis 艣niada艅,przygotowywaniepotraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅koordynowanie przygotowa艅 wed艂ug wytycznych,wsp贸艂praca z szefem kuchni
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2018-02-13 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
przygotowyanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-05-31 - Wardzyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej, kebab, sosy, sur贸ki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
Zakres obowi膮zk贸w:- sprawdzanie stanu technicznego maszyn i urz膮dze艅,- czynno艣ci transportoweWymagania:- wykszta艂cenie 艣rednie techniczne lub zasadnicze o profilu mechanicznym lub pokrewnym- 6 miesi臋cy do艣wiadczenia w zak艂adzie produkcyjnymUmowa o prac臋 tymczasow膮.
Trenkwalder & Partner Sp. z o.o - 2018-07-12 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-06-27 - Pu艂awy (lubelskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Obr贸bka wst臋pna potrzebnych produkt贸w, przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
praca jako kucharz, wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie
Pizzeria - Restauracja "La Gondola" Robert K膮dzio艂a - 2017-03-01 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe oraz 6 miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe.Osoby zainteresowane prac膮 proszon臋 sa o sk艂adanie cv od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 8.00-1pod adresem ul. Reymonta 3 37-500 Jaros艂aw
D膭BROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-06-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowanie potraw
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2016-08-17 - Gubin (lubuskie)
przygotowanie i wyr贸b wyrob贸w garma偶eryjnych g艂贸wnie pierog贸w i nale艣nik贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z pomoc膮 kuchenn膮
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Twor贸g (艣l膮skie)
gotowanie w restauracji wegetaria艅skiej, gotowanie farszy, sos贸w, da艅, zup, przygotowanie sur贸wek, przyjmowanie dostawpraca na umow臋 zlecenie oko艂o 160 godzin w miesi膮cu, praca r贸wnie偶 w weekendy, praca w godzinach 6:30-14:30oferta dost臋pna w sali G
JR Company sp. z o.o. - 2017-10-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie instalacji c.o. w domach jednorodzinnych
Firma Handlowo-Us艂ugowa Gra偶yna Wolanin - 2015-12-15 - Zamo艣膰 (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Jedwabno (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowanie da艅 kuchni zimnej- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy- dbanie o powierzony sprz臋t- stosowanie si臋 do przepis贸w BHP oraz HACCP
Vienna House AMBER BALTIC Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-09-07 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Nowogard (zachodniopomorskie)