KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Stanowisko: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ALEJE UJAZDOWSKIE 6, 00-461 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe/średnie-kucharz/ młodszy kucharz, doświadczenie w gastronomii. Zakres obowiązków: praca na kuchni zimnej i ciepłej przygotowywanie i wydawanie potraw, prace porządkowe i pomocnicze, obróbka wstępna mięsa drobiu i ryb. Praca w trybie dwuzmianowym w godzinach 11-23: dzień pracy i dzień odpoczynku. Zgłoszenia należy kierować na adres: Al.Ujazdowskie 6, pod nr tel. 605 310 383 oraz na adres email: e.florczuk (at) wp.pl
Nazwa pracodawcy: Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-023 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.wsgcentrum.com.pl/
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2017
Oferta pracy ważna do: 16.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w ilości około 300 dziennie. Wydawanie obiadu na miejscu oraz pakowanie posiłków na catering. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
ALEKS Sp. z o.o. - 2015-12-14 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Brok (mazowieckie)
dojazd do placu budowy i prace budowlane
kontakt przez OHP - 2016-01-27 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla zarządu firmy produkcyjnej (ok 6 osób)
MAX POWER SP. Z O.O. - 2017-08-31 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2017-10-10 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Pomoc szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych; doświadczenie w gastronomii; godz.pracy do uzgodnienia - pon.-wtorek - wolne
RESTAURACJA "HARCÓWKA" GÓRA ŚW. ANNY - 2016-02-12 - Góra Świętej Anny (opolskie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-03-16 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na potrzeby podanych receptur
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kajew (łódzkie)
w/g stanowiska
P. P. H. U. Kielecka Fabryka Mebli - 2016-09-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Monter
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka, dania z dziczyzny) wg tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Płock (mazowieckie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
Oferta stażu dla osób młodych (do 30 roku życia) pozostających bez pracy na regionalnym rynku pracy, zakwalifikowanych do II profilu pomocy (Projekt POWER).Wykształcenie: średnie; znajomość Word, Excel; zakres obowiązków: dekretowanie i księgowanie operacji gospodarczych; prowadzenie uproszczonej księgowości; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie posiłków
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2018-04-26 - Augustów (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
Kozak Mirosław Kozak - 2016-11-23 - Chełm (lubelskie)
Kucharz
FIDAGARIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-26 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
OBSŁUGA KUCHNI
Mariola Żyła - 2018-07-09 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-02-14 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, deserów, napojów odpowiednich dla kuchni bałkańskiej, pobieranie surowców i półproduktów, porcjowanie, wykończanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie kserokopii map, obsługa programu do prowadzenia Ośrodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
-Wkonywanie robót murarskich / murowanie cegłą klinkierową,-Praca na terenie Niemiec,-Stawka od 11,75 euro do 14,95 euro za godzinę.-Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV na adres e-mail: unimet (at) tcz.pl
UNIMET SP. Z O.O. - 2018-03-15 - Niemcy (Niemcy)
Zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabiński, Magdalena Dzikowska, Małgorzata Zabłotna s.c. - 2017-03-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej - wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów charakterystycznych dla kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
staż- nauka: przygotowania kanapek i tostów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Konin (wielkopolskie)