KUCHARZ/ KUCHARKA Jarnołtówek oferta pracy Branda Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Jarnołtówek (opolskie)
Pracodawca: Branda Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:48-267 Jarnołtówek 155D, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarnołtówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętność łatwego nawiązywania kontaktów, życzliwe usposobienie, empatia, cierpliwość, wysoka kultura osobista, zorganizowanie i gospodarność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy:
Branda Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 11, 42-207 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.04.2018
Data dodania oferty pracy: 04.04.2018
Oferta pracy ważna do: 03.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa gości agroturystki "Stary Młyn" w Dobrzycy. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 11.00 - 22.00.
"RODAS" JAN ŚMIETANA - 2016-04-28 - Dobrzyca (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewońko Stanisława - 2017-02-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
Usługi fryzjerskie.
Studio Fryzjerskie 112, Joanna Kaptur - 2016-04-05 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Skorochów (opolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-11-24 - Krzyżowa (dolnośląskie)
przygotowanie zimnych i gorących dań w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Mory (mazowieckie)
przyrzaedzanie dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
Restauracja Chińska - Marta Koczara - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
-dbanie o prawidłowy rozwój i bezpieczeństwo dziecka,-kształtowanie samodzielności i aktywności dziecka,-uspokajanie podstawowych potrzeb biologicznych i psychospołecznych,-prowadzenie z dziećmi zabaw ogólnorozwojowych,-pomoc w czynnościach samoobsługowych,-organizowanie zajęć lekcyjnych,-przygotowywanie posiłków wraz z dziećmi.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Pawlikowice (małopolskie)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich dań tajskich oferowanych w restauracji, składanie zamówień, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas określony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wrocław.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
F.U.H. FRESH Karkosza Hubert - 2016-09-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-31 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2018-01-03 - Dębica (podkarpackie)
Prace murarskie, praca na wysokości. Praca na terenie Małopolski. Pracodawca zapewnia dojazd i zakwaterowanie
Zakład Ogólnobudowlany Jan Waz - 2018-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość miejsca pracy;godziny pracy 11.00-18.00, praca w soboty i niedzielę, wolne poniedziałki i 1 weekend w miesiącu;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sulików (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
zgodny z zajmowanym stanowiskiem
DOM SENIORA "BOŻENA" Bożena Turska - 2016-12-20 - Siewierz (śląskie)
Przygotowanie posiłków, pomoc głównemu kucharzowi
"HANDEL I GASTRONOMIA" JADWIGA OSADOWSKA - 2016-02-10 - Unieście (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa klienta i kasy fiskalnej
Mała Gastronomia GNIAZDKO Barbara Wróblewska - 2016-09-02 - Boćki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków,pomoc na kuchni.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2016-11-22 - Nowe Sójki (łódzkie)
Polichromia, złocenia, retusz.W okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę.
Koncesjonowany Zakład Handlu Zagranicznego Export-Import Mebli Pracownia Konserwatorska ART-RENO - 2018-09-13 - Zabrze (śląskie)
obsługa klienta, przygotowanie posiłków
MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D - 2017-01-12 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Znajmość kuchni polskiej. Umiejętność lepienia pierogów i przygotowania dań kuchni polskiej.
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2017-04-07 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ, ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie i opracowanie dań znajdujących się w karcie menu, bezpośrednia podeległość szefa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT Leokadia Wójcik - 2016-07-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)