KUCHARZ / KUCHARKA Miechów oferta pracy Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie

Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej
Data publikacji: 2018-08-14
Lokalizacja: Miechów (małopolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 23, 32-200 Miechów, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Miechów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miechowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Miechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana umiejętność stosowania zasad zdrowego żywienia, znajomość HACCP
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Adres pracodawcy:
Racławicka 23, 32-200 Miechów, powiat: miechowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: miechowski
Gmina pracodawcy: Miechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Miechów
Adres strony pracodawcy: http://www.pup-miechow.pl/
Ulica pracodawcy: Racławicka
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: edukacja, szkolnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Miechowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Oferta dla osób do 30 roku życia. Praca w restauracji, przygotowywanie dań z mięsa i ryb, pizzy, sałat, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, dań i posiłków przy użyciu pieca konwekcyjno-parowego, opracowywanie menu i przepisów
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przyjmowanie i wydwanie towaru, sprzedaż detaliczna i hurtowa
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Łobżenica (wielkopolskie)
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-07-17 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Hotelu Biały Skorzęcin
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-03-01 - Skorzęcin (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TURKUS Jacek Ułanowicz - 2016-06-13 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Odpowiada za kompletowanie i przygotowanie towarów do wysyłki; zajmuje się zabezpieczeniem towarów przed uszkodzeniem w trakcie transportu do odbiorcy. Rozkładanie towarów na półkach magazynowych; kompletowanie zamówień klientów zgodnie z zamówieniem / specyfikacją; pakowanie towarów i przygotowywanie do wysyłki; dokonywanie wizualnej kontroli jakości towaru przed przygotowaniem wysyłki; zabezpieczanie towarów przed uszkodzeniem;obsługiwanie specjalistycznego sprzętu do pakowania towarów;obsługa skanera magazynowego.Praca na umowę zlecenie 20godz./tydz. Dyspozycyjność 8:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Częstochowa (śląskie)
Wykonywanie kompozycji kwiatowych
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Sieradz (łódzkie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2016-10-25 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, zamawianie produktów, wydawanie dań, dekorowanie potraw, sprzątanie miejsca pracy
Paweł Kaliski - 2017-02-27 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów i produktów, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządaznie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
DWÓR NAŁĘCZOWSKI VITALIGS SPA ALICJA KATARZYNA I ARTUR CEBERA - SUDZIŃSCY S.C. - 2017-08-29 - Nałęczów (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Dania:-mięsne, mączne, jarskie, zupy, surówki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-04-10 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.praca w godz. 6-14, 10.30- 18.30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-05-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Utrzymanie, pielegnacja terenów zielonych,obsługa maszyn myjących, odkurzaczy przemysłowych, drobna konserwacja nieruchomości
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;Okres próbny 2 miesiące - umowa zlecenie, następnie umowa o pracę. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z przełożonym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
-
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Maria Pobłocka - 2018-05-09 - Skorzewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZENIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2017-12-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)