KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ ORAZ INNYCH NARODOWYCH (NP. GRUZI艃SKIEJ) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ ORAZ INNYCH NARODOWYCH (NP. GRUZI艃SKIEJ)
Wynagrodzenie: od 1聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1/2 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ ORAZ INNYCH NARODOWYCH (NP. GRUZI艃SKIEJ)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.04.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie gastronomiczne- kucharz- dyplom uko艅czenia szko艂y gastronomicznej; znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i innych wschodnich; ksi膮偶eczka sanepidu; do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat, komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka polskiego; umiej臋tno艣ci adaptacyjne i zdolno艣膰 do wsp贸艂pracy z aktualn膮 ekip膮. Obowi膮zki: wprowadzenie element贸w kuchni ukrai艅skiej i innych narodowych, regionalnych np. przygotowanie tygodniowych lanczy, wk艂adki sezonowej. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia. 1/2 etatu
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.klubgrawitacja.com
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
Przedszkole Niepubliczne W Kasztanowym Parku - 2016-04-06 - Pozna艅 (wielkopolskie)
obs艂uga pi艂y CNC oraz okleiniarki
"DREWIT"Przed.Hand-Us艂.D.W W膮sowicz s.j - 2017-04-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w kuchni orientalnej, przygotowywanie da艅 z mi臋s (wolowina, baranina) oraz produkt贸w spo偶yczych; planowanie zada艅; umiejetnos膰 kierowania lud偶mi. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. 1/2 etatu. Praca jednozmianowa: 4 godziny dziennie w przedziale godzinowym: 14:00-23:00. Mo偶e by膰 osoba niepelnosprawna. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w Ko艂obrzegu w godz. 9-16, 13-22 r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Tawerna "Stara 艁ajba" Kacper Lader - 2018-04-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
"PALMAR" SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2017-06-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie sk艂adnik贸w i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie i dystrybucja potraw zgodnie z ustalonymi recepurami
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
prowadzenie komunikacji i eskalacji strategii z klientami, dostawcami oraz wewn臋trznymi partnerami us艂ug w celu wyr贸wnania plan贸w operacyjnych i maksymalnego zwi臋kszenia efektywno艣ci system贸w informatycznych w spe艂nianiu obecnych i przysz艂ych potrzeb biznesowych prowadzenie optymalnej dostawy serwis贸w informatycznych i ci膮g艂ego udoskonalania praktyki zarz膮dzania us艂ugami w celu zwi臋kszenia efektywno艣ci operacyjnej przewidywanie potrzeb klient贸w oraz ustalanie kierunk贸w strategii dla obs艂ugiwanych dziedzin serwis贸w informatycznych w艂膮czaj膮c wprowadzanie nowych us艂ug, rozwijanie obecnych oraz zamykanie nieaktualnych, nawi膮zywanie kontakt贸w z Mened偶erami, Architektami Rozwi膮za艅, Klientami, Dostawcami i Wewn臋trznymi Partnerami Us艂ug w celu spe艂nienia obecnych i przysz艂ych potrzeb firmy zapewnienie odpowiedniej jako艣ci us艂ug oraz kierowanie us艂ugami w celu zapewnienia ich ci膮g艂ego rozwoju zapewnia przestrzeganie firmowych zasad i wytycznych dotycz膮cych bezpiecze艅stwa poprzez prowadzenie zada艅, planowania i wdra偶ania wymaga艅 bezpiecze艅stwa system贸w internetowych (zasady, wytyczne, SOX ustawa SarbanesaOXLEYA reguluj膮ca praktyki finansowe i 艂ad korporacyjny) w celu zminimalizowania ryzyka dotycz膮cego poufno艣ci i dost臋pno艣ci danych ,kontroluje wydatki system贸w informatycznych, 艂膮cznie z odpowiednio udokumentowanymi podstawowymi wydatkami, uwzgl臋dnionymi w bud偶ecie i zatwierdzonymi zgodnie z lokalnymi i firmowymi wymaganiami, monitoruje zarz膮dzanie kosztami us艂ugowymi i kompensuje dzia艂ania oraz regularnie przegl膮da kontrol臋 bud偶etow膮 oraz koszty projektowe obs艂ugiwane przez Mened偶er贸w ds. rozwi膮za艅 i/lub Mened偶er贸w ds. projekt贸w wyznacza strategie us艂ug dostawczych przez wspieranie domen us艂ugowych, w艂膮czaj膮c numer 藕r贸de艂 wymaganych, lokalizacji geograficznych i 藕r贸de艂 (wewn臋trznych/zewn臋trznych, dostawc贸w, itd.) prowadzi i kieruje mened偶er贸w do prowadzenia nienormowanych i innowacyjnych organizacji system贸w internetowych, kt贸re przyci膮gaj膮, rozwijaj膮 i zatrzymuj膮 najlepszych pracownik贸w w celu dostarczania us艂ug system贸w internetowych wymaganych przez firm臋, obecnie i w przysz艂o艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MARKOW Ma艂gorzata Markowska - 2018-04-24 - Wise艂ka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w z dostarczonych produkt贸w, g艂贸wnie dania gor膮ce, obiadowe oraz wydawanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w typu fast food, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej - azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18, 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej O艣rodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PERE艁KA Z. i H. Iwaszko - 2018-09-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i posi艂k贸w
BEA Restauracja Pokoje Go艣cinne ROBERT BAC - 2016-03-03 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
zapoznanie si臋 ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bia艂o艣liwie (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni, gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
ZWI膭ZEK BUDDYJSKI KHORDONG W POLSCE - 2016-05-25 - Darnk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz B艂achnio - 2015-12-10 - Celestyn贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"NEPTUN" Beata Sza艂ach - 2017-08-03 - Szeligi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Biskup-Zacharska Joanna A艣kowe Specja艂y - 2018-02-27 - Barwa艂d G贸rny (ma艂opolskie)
gotowanie w restauracji a-la-carte
Kr眉seliner Seesch盲nke - 2017-02-20 - Niemcy (Niemcy)
kucharz
Ma艂gorzata Krajewska EURO-MAX - 2015-12-02 - Fa艣ciszowa (ma艂opolskie)
przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
-przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Za艣cianek Us艂ugi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-02-09 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2018-06-25 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
produkcja mebli tapicerowanych
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "CORRADO" RADOS艁AW GONTARZ - 2018-02-08 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2017-12-08 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wdro偶on膮 technologi膮 w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)